Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Beautytrick

Beautytrick: in de golven

Beautytrick: in de golven. Oké, een zomer zonder die boho beachy waves kun je eigenlijk bijna geen zomer noemen. En met een beetje voorbereiding is deze coupe ook best makkelijk te creëren. 

Beautytrick: in de golven

Boho beachy waves blijft zomer na zomer terugkeren in het straatbeeld. De zomer is niet compleet zonder golven in je haar. Gelukkig kun je die ook gewoon thuis maken, met deze producten en trucjes.

Boho beachy waves maken

Het begint natuurlijk allemaal bij de producten die je gebruikt. Als je boho beachy waves wilt maken, kan je haar beter niet té schoon zijn. Wacht daarom na het wassen van je haar een dagje, zodat je haar niet te zacht is.

Spray je haar een avond van tevoren in met sea salt spray en verdeel het in drie gelijke vlechten. Zorg er alleen voor dat je het product niet bij je hoofdhuid aanbrengt, anders kan het er snel vet uitzien. Haal de vlechten er de volgende dag uit, schud er even met je handen doorheen en daar is ie: de perfecte look voor als je ’s ochtends sowieso al tijd tekortkomt. Salt spray Balmain, € 8,95 | Original & Mineral Surf Bom Sea Salt Spray, € 20

Dit artikel komt uit een eerdere Fabulous Mama

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.