Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Geef

Geef een Glimlach Cadeau

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Daarom organiseerde Look Good Feel Better, in samenwerking met haar partners uit de cosmeticabranche, de maand februari 2023 voor de zevende keer de landelijke actie ‘Geef een Glimlach Cadeau’. Na het startsein op Wereldkankerdag, 4 februari, hebben ruim 160 schoonheidsspecialisten, waaraan ook vele hannah huidcoaches een grote bijdrage hebben geleverd, door het hele land meer dan 800 gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker gegeven. De actie duurde de hele maand februari.

Geef een Glimlach Cadeau

Schoonheidssalons door heel Nederland deden graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’. ”Met de vaardigheden die ik heb iemand blij maken. Mooier kan niet! “

Boost voor jezelf

Janna en Simone vertellen over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist hebben ervaren. Janna: “Het voelt zo goed om even geen patiënt te zijn, ik heb me sinds de diagnose geen moment zo ontspannen gevoeld als tijdens de behandeling” Maria: “Niet medisch, maar liefdevol aangeraakt worden zonder pijn voelt goed, er is aandacht voor mij als persoon en niet als patiënt”

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better en haar partners: hannah, Comfort Zone, Maria Galland, Esthé-Care Cosmetiek, Ik Skin Perfection, Cenzaa en Gatineau. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van online workshops, workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Over Look Good Feel Better

Look Good Feel Better geeft al meer dan 21 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en online, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, visagisten, huidtherapeuten en kappers, haarwerkspecialisten. www.lookgoodfeelbetter.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.