Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

In the spotlight

In the spotlight: drs. Oran Ayubi

In the spotlight: drs. Oran Ayubi. In maart opende ze de deuren van haar kliniek aan de Zuidas in Amsterdam: Oran Aesthetics. Want drs. Oran Ayubi heeft een missie: cosmetische behandelingen toegankelijk maken voor iedereen die droomt van een frisse en gezonde uitstraling.

Wat voor soort kliniek is het?

“Oran Aesthetics is er voor iedereen: jong en oud. Met betaalbare prijzen, persoonlijke aandacht en aantoonbare resultaten wil ik dat mijn klanten weer tevreden de deur uit gaan. Ik ga voor een natuurlijke uitstraling. Het mooiste compliment is als een klant van haar omgeving hoort dat ze er stralend uitziet, maar niemand ziet dat ze iets heeft laten doen. Dat is ook het motto van mijn kliniek: volume creëren en contouren corrigeren met oog voor de natuurlijke schoonheid.”

‘ De huid wordt voller en strakker, waardoor rimpels en wallen minder
zichtbaar worden. Het effect blijft een aantal jaar zichtbaar’

Veel vrouwen willen wel, maar durven niet…

“Ik snap heel goed dat het spannend is. Maar alle producten die wij gebruiken zijn goedgekeurd en volkomen veilig. Ze zijn gemaakt op basis van lichaamseigen stoffen of stoffen die afbreekbaar zijn door het lichaam. Sommige vrouwen twijfelen ook over het eindresultaat, dat het too much wordt. Maar de focus ligt voor mij altijd op het behouden
van de eigen identiteit. Iedereen krijgt een persoonlijk behandelplan op maat, passend bij het eigen gezicht. Overdreven volgespoten lippen zul je bij mij in de kliniek niet zien.”

Wat is de nieuwste trend op het gebied van injectables?

“De Sculptra behandeling. Sculptra is een natuurlijke rimpelvuller op basis van collageen, die de huid geleidelijk vanuit de diepere lagen voedt. In twee tot drie maanden tijd wordt de huid langzaamaan weer voller en strakker waardoor rimpels, plooien en wallen minder zichtbaar worden. Het effect blijft een aantal jaar zichtbaar. Sculptra wordt het helemaal!
In mijn kliniek geef ik trainingen in deze behandeling aan andere artsen.”

 

Lees meer in de nieuwste Fabulous Mama 4-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.