Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mariëlle

Mariëlle Smit van Mama Deli op de cover van Fabulous Mama 3-2022

Mariëlle Smit (32) woont met haar vriend Steve (37) en hun kinderen Stevie (3) en baby Sammie in de polder, net onder Amsterdam. De zus van influencer Bas Smit heeft haar bedrijf MME Hospitality onlangs verkocht en gaat nu als een speer met Mama Deli, een onderneming in vriesverse babyvoeding. “Dat Steve geen papadag heeft, is nooit een punt van discussie geweest.”

Mariëlle Smit van Mama Deli op de cover van Fabulous Mama 3-2022

Op haar 21ste stampte ze MME Hospitality uit de grond, een bedrijf dat personeel inzette bij evenementen en bij winkels. Binnen enkele jaren groeide dit uit tot een succesvolle onderneming. En vorig jaar startte ze (tijdens haar zwangerschap) Mama Deli, een bedrijf in verse, betaalbare babyvoeding. “Tijdens de eerste week van m’n verlof moest ik nog ‘even’ verhuizen. Dat is net gelukt voordat Sammie kwam. Ik denk wel dat ze zich daardoor eerder aandiende, want ik had iets te veel stress in de weken voorafgaand aan de bevalling. Dat neem ik mezelf ook kwalijk, hoor.

‘Ik was echt zo’n
blije zwangere.
Die buik vond ik
ook te gek’

Sammie heeft de eerste maand veel gehuild en toen dacht ik: ja Marie, dat is je eigen schuld. Je bent gewoon te lang doorgegaan. Mijn familie zei wel tegen me: ‘Niet meer sjouwen met die dozen’ en: ‘Maak je niet te druk.’ Maar ik ben veel te perfectionistisch. Dus als je dan in een nieuw huis komt, wil je dat alles meteen goed staat. Dat alle dozen uitgeruimd zijn en dat alles netjes is. Ik zou niemand adviseren om het op deze manier te doen, maar ik vind het wel fijn dat het me tóch is gelukt.”

 

Lees het hele interview in de nieuwste editie van Fabulous Mama 3-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.