Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Win 1x een complete Urban Iki set t.w.v. € 245,65 *GESLOTEN*

Makkelijke Click & Go montage.
Urban Iki wilt dat iedereen plezier heeft van hun producten. Dus het moet niet te moeilijk zijn om een Urban Iki fietsstoeltje te monteren, zodat je snel op pad kunt. Met Urban Iki is het echt niet meer dan 5 minuten, en je kunt dit zelf makkelijk doen. En als je gaat fietsen zonder je kleintje, dan neem je het fietsstoeltje van het montagesysteem in 1 seconde. Met een extra montagekader of montageblok, die je koopt als accessoire, kun je ook eenvoudig de fietsstoeltjes tussen twee fietsen wisselen. Daarmee bespaar je op de aanschaf van een tweede fietszitje. Click & Go!

1x een complete Urban Iki set t.w.v. € 245,65

Er is een hele mooie, nieuwe wereld te ontdekken! Met de fietsstoeltjes van Urban Iki ga je stijlvol, veilig en comfortabel op pad. Creeer jouw unieke fietsstoeltje en monteer hem in slechts vijf minuten op je fiets. Verkrijgbaar in de fietswinkel en ook te bestellen in de Urban Iki webshop. Voorzitje € 59,95, Windscherm €34,95, www.urbaniki.com

Maak kans op een complete Urban Iki set, in de kleuren die perfect bij jou passen! Met een voor- en achterzitje op je fiets ben je helemaal klaar voor de mooiste avonturen samen met je kleintje. Inclusief handige accessoires zoals een windscherm, stuurtje en helm.

Winactie:

  • Voorzitje €59,95
  • Windscherm €34,95
  • Stuurtje €9,95
  • Slot €4,95
  • Achterzitje €74,95
  • 2x Helm €29,95

Totaal: €245,65

Urban Iki

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.