Surfana is een initiatief van een groep vrienden die mensen willen inspireren om te kiezen voor een leven gebaseerd op plezier en geluk. Daarom brengen zij sinds 2007 de ultieme surf vibes naar Nederland. Ze zijn begonnen met een kleine surfschool in Bloemendaal aan Zee maar dit groeide al snel uit tot een waar collectief met surf camps en het bekende Surfana Festival. Dit jaar openen ze een nieuwe surfschool in Zandvoort bij beachclub Noosa waar je vanaf april elke dag surflessen kunt boeken. Ook organiseren ze diverse surf&yoga camps in Vliebiza en Portugal. Meer informatie vind je op www.surfana.com.

1x een weekend voor 4 personen bij Surfana Camp in een safaritent, inclusief ontbijt t.w.v. € 330

Wakker worden met het geluid van de zee, midden in de natuur. Dat smaakt naar meer toch? Surfana organiseert speciale familie surf camps in Bloemendaal aan Zee. Verwacht een luxe glamping safari tent, dagelijkse surflessen en live muziek rondom het kampvuur. Surfana biedt een speciaal kids programma zodat ze de hele dag zoet zijn. Jij kan met een boekje chillen op het strand of natuurlijk ook meedoen aan het activiteitenprogramma. Je hoeft nergens aan te denken want Surfana regelt alles, van verse ontbijtjes tot een heerlijk vers diner.

Surfana

Wil jij kans maken op een weekend voor 4 personen bij Surfana Camp in een safaritent, inclusief ontbijt t.w.v. € 330?

Vul dan hier je gegevens in:

  Ja, ik ga akkoord met e-mail marketing en ik ontvang graag toekomstige Mama Wint acties

  Je kunt meedoen t/m 7 juli 2022.

   

  Bekijk hier meer winacties!

  Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

  Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.