Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Delia

Delia Skin Master: coverstory

Delia Erdogan-Keshk (32), oftewel Delia Skin Master, neemt als moeder van Kerim (8), Amir (6) en Zayn (3), als vrouw van Ömer (33) én als succesvol onderneemster met drie bedrijven haar volgers op YouTube en Instagram mee in alle uitdagingen waarmee ze in haar drukke leven te maken krijgt. “Als ik bij de kinderen ben, vertroetel ik ze enorm, maar ik ben wel de strengste ouder in huis.”

Delia Skin Master: coverstory

Voor wie Delia nog niet (zo goed) kent; ze is een grote hit op YouTube – ze heeft 84k abonnees! Om de week deelt ze in een vlog wat ze die week ervoor heeft meegemaakt. Ook op Instagram heeft ze, met 169.000 volgers, een trouwe following opgebouwd. Ze is dus behalve succesvol onderneemster een dito influencer. Maar bovenal draagt Delia de titel Skin Master. Wat dat inhoudt? Dat ze een van de beste Skin Masters (huidtherapeuten, red.) van Nederland is. Samen met haar moeder Sylvia runt ze al veertien jaar huidverbeteringspraktijk Delia Skin Clinic in Purmerend. Inmiddels zijn daar de webshop Delia Skin Master en de online kliniek bijgekomen. “In de online kliniek geven huidcoaches persoonlijke adviezen aan mensen die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke kliniek kunnen komen. D-SKIN is ons eigen paramedische skincare merk, waarbinnen wij sinds twee jaar onze eigen formules en producten ontwikkelen. D-SKIN is dus een geheel eigen bedrijf op zich.” Op het moment van het interview is Delia ruim twintig weken zwanger van haar vierde, een meisje.

 

Lees het hele interview in Fabulous Mama editie 6-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.