Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
VTech

Win 2x VTech KidiZoom Snap Touch in roze of blauw t.w.v. € 80,- *GESLOTEN*

VTech is wereldleider in elektronisch en educatief speelgoed. VTech maakt gebruik van de allernieuwste technologie om innovatief, educatief en leuk speelgoed aan te bieden voor alle ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling en de ontplooiing van hun kind. Al 40 jaar ontwikkelt VTech spelletjes en speelgoed die op een subtiele manier educatie en plezier combineren, gebaseerd op het motto “Leren is kinderspel”.

Win 2x VTech KidiZoom Snap Touch in roze of blauw t.w.v. € 80,-

Gadgets zijn niet meer weg te denken uit ons leven en dit weten ze bij VTech. Het is dan ook niet vreemd dat dit najaar de KidiZoom Snap Touch geïntroduceerd wordt. Een alleskunner met SnapChat-achtige functies. Dit modelletje voor wijsneuzen van 6 tot 13 jaar heeft daarnaast nog vele andere kwaliteiten.

Deze gadget in pocketformaat leent zich voor het maken en bewerken van foto’s, filmpjes en selfies natuurlijk. Dat gaat wel lukken met een camera aan de voor- en aan de achterkant. Blije koppies, verbaasde snoetjes, gekke bekkies, grappige Snap Chat-achtige gezichtsfilters: alle variaties op het thema kijk-mij-vandaag-eens leggen ze voortaan zelf vast.

Natuurlijk kan dit slimme, leerzame speelgoed veel meer. De schatkist aan functies gaat pas van het slot na gezichtsherkenning. En dan hebben ze wat: met meer dan 30 apps, zoals spelletjes, een wekker, MP3-speler voor fijne muziekjes, apparatuur om je stem op te nemen en Bluetooth verbinding, ligt het tijdperk van verveling ineens mijlenver achter ze. Net zoals gezeur om de smartphone van volwassenen om naar filmpjes te kijken. Die filmpjes maken ze voortaan zelf wel. Ook leuk: wanneer twee KidiZoom Snap Touch apparaten via Bluetooth gekoppeld worden kunnen berichten en animaties naar elkaar gestuurd worden en spelen ze spelletjes met en tegen elkaar. Laat het battelen beginnen!

Wat de kleine en bescheiden gadget groots maakt zijn de uitvoering (kan tegen een stootje of valpartij), de inhoud en het 2.4 inch kleuren touchscreen. Dat laatste biedt goed beeld en is tegelijk oerdegelijk. Daar kunnen kleine vingertjes helemaal niets aan verpesten. Je haalt er hoogstens af en toe een doekje overheen, om ‘m weer spik en span te maken.

VTech

 

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.