Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

C'est la vie

C’est la vie!

Flory (38) is getrouwd met Anton (50), moeder van Maud (9) en Jynthe (6) en bonusmoeder van Charlotte (17).

C’est la vie!

Het is alweer de laatste editie van dit jaar, voor mij altijd een moment om terug te kijken. Wat is er veel gebeurd, en we mochten het hele jaar genieten van onze ‘vrijheid’, want corona leek zo ver weg. Vol overgave heb ik hier gebruik van gemaakt, overal waar ik werd uitgenodigd was ik aanwezig en zo veel mogelijk fotoshoots heb ik bijgewoond. Ook het Fabulous Mama of the Year-event werd eindelijk zo uitgevoerd zoals we het ons de afgelopen jaren hadden voorgesteld. Ik heb vele mensen mogen ontmoeten, nieuwe vrienden kunnen maken en mijn gezin regelmatig meegenomen op avontuur. Voor mij was het een geslaagd jaar, ik heb er alles uit gehaald wat erin zat en genoten met alles wat ik in mij had. Als ik terugkijk op Fabulous Mama ben ik ontzettend trots, we hebben zulke toffe coverdames gehad die openhartig vertelden over hun leven en het moederschap.

Covers

Zo begonnen we dit jaar met Janine Kho, wat een powervrouw vol positiviteit. Janine leeft haar leven op volle kracht en weet elke omgeving te verlichten. Ik ben ontzettend trots dat Janine dit jaar mocht beginnen. De tweede editie van het jaar was voor Robin Martens en haar prachtige gezin. Robin heeft ons met haar openhartige verhaal meegenomen op haar reis. Deze krachtige vrouw is van ver gekomen en heeft haar geluk helemaal gevonden met haar gezin. Ik ben ontzettend dankbaar dat Robin bij ons haar verhaal wilde doen.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 6-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.