Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

4funkyflavours: vintage vibes voor de hele familie

Het Nederlandse 4funkyflavours heeft diepgewortelde roots in de muziekbusiness. Een modelabel voor de hele familie dat net zo ruimdenkend benaderd wordt als de muziekwereld. Een label waarin niet vastgehouden wordt aan stijlen of voorkeuren, maar waarbij constant geprobeerd wordt te verrassen en het beste resultaat te bereiken door verschillende combinaties te maken. Een eigen mix, in aanpak en essentie vergelijkbaar met een dj-set.

Wat in 2009 begon als een baby en kinder label is vandaag de dag een complete brand met ook heren- en damescollecties. Twinnen met je kleine als papa of mama zijnde kan dus zeker en dwars. De collecties zijn herkenbaar aan de eigenzinnige vormgeving zonder voorspelbaar te zijn. Kenmerkend is het creatieve gebruik van veel felle kleuren in ongebruikelijke patronen, een gewaagde mix van prints en kleuren. Alle tools zijn aanwezig om zo een geheel eigen combinatie te maken, stuk voor stuk funky en fashionable.

AW21 collectie BOTANICAL GROOVES

4funkyflavours haalt inspiratie uit alles om ons heen. Mooie, indrukwekkende gebouwen met tegelpatronen, experimentele muziek van nieuwe muzikanten, maar ook de kleine dingen – recht voor je neus. Het funky label maakt ook al 8 jaar Spotify playlists geïnspireerd door of op de verschillende collecties en seizoenen.

De AW21 Botanical Grooves collectie is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en het geluk dat muziek ons ​​brengt. Ook leuk voor kids om zo meer gevoel te krijgen met beiden. De collectie combineert aardse tinten met de kenmerkende kleurrijke prints waar 4funkyflavours bekend om staat. Hypnotiserende, geometrische patronen voortgekomen uit planten, dansen samen met de geïllustreerde botanische prints en andere groovy organische patronen.

Van Nederlandse bodem maar ruimdenkender dan binnen hokjes of grenzen te leven. 4funkyflavours creëert op kleurrijke manier mode voor iedereen, ongeacht leeftijd, ras of achtergrond. Voor kids (en hun papa’s en mama’s) die graag opvallen en zichzelf uitdrukken in het leven én hun stijl. 4funkyflavours, daar zit muziek in.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 4funkyflavours

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine! 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.