Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Big Twins met warenhuis TK maxx

Big wins met warenhuis TK Maxx

Big wins met warenhuis TK Maxx

Wie herkent het niet? Dat moment waarop je zo’n geweldig koopje hebt gescoord, dat je een vreugdedansje doet. Dat gevoel krijg je wanneer je shopt bij warenhuis TK Maxx. Daar vind je namelijk de mooiste kwaliteit, altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Met een wisselend aanbod en de mooiste designermerken, is dat winnen bij elk bezoek.

Kelly Janssen

Kelly Janssen van @Thehouseofkelly heeft met TK Maxx een heerlijke avond thuis georganiseerd met haar gezin. “Na een zomer vol leuke spelletjes en uitslapen, is het echte leven weer begonnen. Dat maakt het éxtra leuk om in het weekend leuke activiteiten te organiseren! Duiken jullie de hele dag de keuken in om een chef-waardige lunch te maken? Vergeet die prachtig gedekte tafel niet! Of bouwen jullie een tentenkamp in de woonkamer, vol met heerlijke dekens en kleurrijke kussens? Sluit het af met een indoor bioscoop in de zachtste pyjama’s en met prachtige schalen voor alle lekkere hapjes. Gelukkig scoor je al deze items bij TK Maxx voor een schijntje. WINNING!”

Grote merken en designeritems voor kleine prijzen

Shop ook schatten voor een schijntje bij warenhuis TK Maxx. Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden. TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. Begin 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel, in Enschede.

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TK Maxx.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.