De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent donkere, koude dagen. Maar ook gezelligheid, samenzijn met familie en natuurlijk pronken in je mooiste feestoutfit. Want laten we wel wezen: een nieuwe kerstjurk die al weken hangt te pronken in je kast, dat verhoogt de voorpret voor de feestdagen direct met zo’n duizend procent. En als het voor jou geldt, dan geldt het ook voor je mini-me! Zorg ervoor dat jouw kids er dit seizoen weer fashionable bij lopen met deze hippe trends.

Navy Navidad

Dé trendkleur van het winterseizoen is marineblauw. En laat deze kleur nou ook perfect zijn voor de feestdagen. Glitters komen er extra goed op uit en vlekken van het kerstdiner juist niet. Bovendien kleurt navy mooi bij zowel goud als zilver, dus is je kleine een plaatje onder de kerstboom. Shop de leukste marineblauwe outfits bij Quapi.

Foute kerst

Het is al een paar jaar een trend om je met kerst in de meest foute trui te hijsen die je kan vinden. Lampjes, muziek en vreemd geplaatste sneeuwballen, het kan allemaal. En hoe schattig ziet je baby of peuter eruit in een rendiertrui? Extra leuk: koop matchende kersttruien voor het hele gezin. Zo hebben jullie gelijk een mooi plaatje voor de kerstkaart dit jaar.

Uit één stuk

Wil je de foute-truien-trend nog een stapje verder trekken? Ga dan voor een kerst-onesie voor je kinderen (en misschien zelfs voor jezelf). Heb jij er altijd al van gedroomd om een klein rendiertje in huis te hebben? Dit is je kans! Trek je baby een onesie aan met een gewei en je zit gebakken. Helemaal leuk als jij dan een Mrs. Claus outfit uit de kast trekt!

Op chic

Een volledige galajurk of smoking voor je baby staat superschattig, maar kan ook lastig zijn. Voor je het weet zit er spuug op of een vlek, en dan is de lol er wel een beetje vanaf. Een goede oplossing is een rompertje of joggingpakje met een fancy opdruk, zoals een smoking. Zo ziet je kleine er toch netjes uit, met alle gemak van zijn ‘normale’ outfit.

Knus en cozy

In iedere Amerikaanse sitcom zie je het: kinderen in speciale kerstpyjama’s onder de kerstboom. Houden jullie de plannen rustig deze kerst? Dan is een gezinspyjamadag een heerlijke optie. Allemaal je zachtste pyjama aan, gezellig knuffelen op de bank en de mooiste kerstfilms kijken. Niet vergeten om de schaal kerstkoekjes binnen handbereik te zetten… Laat die witte kerst maar komen!