Jouw kind is de allerleukste van alle kinderen. Om dat feit nog een beetje extra te benadrukken, verdient hij natuurlijk ook de mooiste kinderkleding. En het leuke van kind zijn, is dat je nog ieder seizoen uit je kleding groeit. Je kan dus telkens nieuwe outfits verzamelen die helemaal on trend zijn. Dit zijn de kinderkleding trends van het najaar 2019.

Stoere kleding

Stoer zijn is allang niet meer alleen voor jongens. Alle kinderen kunnen stoer voor de dag komen. Denk aan spijkerbroeken met scheuren, (nep)leren jasjes en felle kleuren als rood en groen. Combineer het met een paar stoere laarzen en jouw kleine is klaar voor de winter. De stoerste kleding koop je bij DJ Dutchjeans.

Vintage

De tijd dat de kringloopwinkel voor sukkels was is definitief voorbij. Met dank aan de zogeheten VSCO-girls is vintage weer hot. Het is duurzaam, je bespaart bakken met geld en je vindt er de uniekste kleding. Wil je het helemaal hip maken? Neem samen met je kind een paar naailessen en pimp jullie coole vondsten. Voor je het weet staat jouw zoon of dochter in Milaan op de catwalk.

Aaibaar

In de koude, grijze winter is een warm en aaibaar kledingstuk een must voor je kind. Gelukkig zijn dit seizoen de teddystoffen helemaal in. Voor de allerkleinsten zijn er pakjes met oren (hallo klein beertje!) en voor de wat groteren zijn er truien en jassen van deze zachte stof. Zo ziet je (pre)puber er tenminste nog een beetje schattig uit…

Mix & Match

Voor kinderkleding kan je helemaal los met mixen. Een zoet jurkje met stoere boots, een overdaad aan scrunchies en een stoer spijkerjack? Het kan allemaal! Ook patronen en kleuren kunnen vrijelijk door elkaar worden gedragen, daar kijkt niemand meer gek van op.

Back to the 80’s

De jaren tachtig van de vorige eeuw zijn weer terug! Beenwarmers, veel te grote truien en zelfs plateauzolen en getoupeerd haar kunnen weer. Komt die vintage-trend ook gelijk van pas: misschien heb je zelf nog wel iets in de kast liggen dat je kan doorgeven. Nog een voordeel: al die wijde jurken, bootcut jeans en enorme truien zitten heerlijk!