Chef mode, beauty en lifestyle Iris (32), mama van Fien (4), Jet (1) en baby Guusje, heeft haar radar altijd en overal openstaan voor fashion. Wat dat oplevert, deelt ze hier met jou.

VorigeVolgende

11 On a fashion diet

Dolce & Gabbana kunnen als geen ander het Siciliaanse sfeertje in hun collectie brengen. Bij het zien van de kleding wil je per direct op vakantie of dat het zomer is in Nederland. Zou het duo zich voor deze zomercollectie door de groentetuin hebben laten inspireren? Dikke kans dat we deze healthy prints ook gaan terugzien in de collecties van andere modelabels en warenhuizen.

1. On a fashion diet

22 Rotan rocks

Rotan is hot & happening deze zomer. Flaneer over straat met een rieten mand aan je arm, net als Jane Birkin, of schuif een rotan slipper aan je voeten. Ook leuk voor de kleine meisjes.
Tas, € 154 (Nannacay)

2. Rotan rocks

33 Was getekend

H&M strikte illustratrice Michelle Morin voor een samenwerking. Is haar werk nieuw voor je? Verheug je dan maar alvast op het bezoeken haar Instagram, alleen al vanwege de prachtige tekeningen. Haar collectie is overigens om van te smullen. Jurk, 92-140, € 17,99 (H&M)

3. Was getekend

44 New kid on the block

Arket is het nieuwste winkelconcept van H&M. Aan het Koningsplein in Amsterdam is de zaak geopend, en wat voor een. Het ligt er niet bomvol met kleding, maar je vindt alles juist overzichtelijk op kleur. Naast dames-, heren- en kindermode, zijn er ook een beauty- en homelijn. En heb je honger of dorst gekregen van al dat shoppen? Je kunt hier ook terecht voor een broodje en drankje. Online shoppen kan natuurlijk ook! www.arket.com

4. New kid on the block

55 Quick fashion fix

Draag gezellige sokjes in je feestschoenen (die anders toch alleen maar in de kast liggen) of zomerse sandalen, combineer met een simpele jeans et voilà. Ook gympen of sneakers geef je een upgrade met leuke sokken.

5. Quick fashion fix
VorigeVolgende

Benieuwd naar alle trends die Iris deze maand heeft gespot? Je leest het in fabulous mama | nummer 4 | 2018