Chef mode, beauty en lifestyle Iris (32), mama van Fien (4), Jet (1) en baby Guusje, heeft haar radar altijd en overal openstaan voor fashion. Wat dat oplevert, deelt ze hier met jou.

VorigeVolgende

11 De kleine zeemeermin

Love Stories heeft in samenwerking met Archive Store een zwembroekencollectie voor minimeisjes ontworpen. Zo schattig. 2-8 jr, € 35

1. De kleine zeemeermin

22 Dad sneaker

De sneaker is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en onze garderobe, steeds komen er ook hierin weer nieuwe trends voorbij. De opvallendste van dit moment: the dad sneaker. Balenciaga paradeerde er mee over de catwalk en daarna werd het een grote hit. Comfy zal ie zeker zitten en ze zijn er in allerlei leuke kleuren. Boven € 695 (Balenciaga), onder € 99,95 (Sacha)

2. Dad sneaker

33 Blauweregen

De nieuwe collectie van Gosoaky maakt hebberig; dat regenjassen en -kleding zo leuk kunnen zijn! Neem nu deze denim variant, Er zijn nog bijpassende accessoires te koop ook. 0-10 jr, € 99,95

3. Blauweregen

44 Plastic fantastic

The plastic bag van Celine willen alle fashionista’s hebben. Why? Dit grapje kost € 600… We kunnen natuurlijk een poging doen dit gewoon met een tasje van de groenteboer na te maken. Laat het ook nog leuk beschilderen door je kinderen, en je hebt een onbetaalbaar one of kind plastic bag 😉.

4. Plastic fantastic
VorigeVolgende