Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Robin Martens: coverstory

Robin Martens (30) woont samen met haar vriend Benjamin (27) en hun babydochter Makéna. Het was een tijdje stil rond de actrice, maar wat haar betreft komt daar nu verandering in. ‘Binnenkort wil ik echt weer acteren. Want ik vind mama zijn heerlijk, maar ik wil ook weer graag aan het werk.

We ontmoeten Robin op de dag dat zware storm Eunice (windkracht 10, code rood, vallende bomen) over Nederland raast. Een paar uur voor het grote geweld écht zal losbarsten, spreken we elkaar in een strandtent aan het strand van Castricum. Niet zomaar een strandtent, maar de plek waar Robins vriend Benjamin als kok werkt. Sterker nog: de twee ontmoetten elkaar hier ruim 2,5 jaar geleden. Robin begint te stralen als ze over hem praat: “Mijn grote liefde. Ik ben heel verliefd op hem, nog steeds.

Toen Benjamin me tijdens een van onze eerste dates vertelde dat ie op 16 maart – ook mijn geboortedag – jarig was, wist ik: dit is meant to be. Wanneer ontmoet je nou iemand met dezelfde verjaardag als jij? Hoe bijzonder ook voor Makéna als ze wat groter is; dat papa en mama op dezelfde dag jarig zijn.” Ze pauzeert even, kijkt naar de keuken waar haar lief aan het werk is en gaat verder: “Kijk dan, hij is zo knap. Qua uiterlijk is hij25 precies waar ik op val. Qua innerlijk ook; hij is heel lief en zorgzaam. En hij is zó leuk en gek met Makéna, dat is mooi om te zien. Hij is een superpapa.”

Lees het hele interview in de nieuwste editie van Fabulous Mama 2-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.