Het maakt niet uit hoe basic je outfit is, met een mooi sieraad schitter jij iedereen tegemoet. Een statement piece is de perfecte manier om een beetje glamour aan iedere dag toe te voegen. Helemaal als het gaat om een uniek sieraad, dat speciaal voor jou ontworpen is. Bij DiamondsByMe kan je voor een eerlijke prijs je eigen sieraad ontwerpen.

Hoe werkt het?

Op de website van DiamondsByMe kan je zelf je sieraad ontwerpen. Daarnaast kan je door middel van de configurator zelf een sieraad samenstellen op basis van steengrootte, steentype, goud, etc. Vervolgens ontvang je een handgemaakt sieraad, op basis van jouw eigen aangegeven ontwerp of voorkeuren.

In het filmpje hieronder kan je bekijken hoe jouw persoonlijke sieraad wordt gecreëerd.

Zo vind je altijd een sieraad dat bij jou past. Doe inspiratie op met de mooie voorbeelden hieronder.

Ware liefde

Is 2020 het jaar dat je in het huwelijksbootje gaat stappen? Of ben je net moeder geworden en verdien je wel een mooi cadeau? Hint je partner dan eens op een mooie, persoonlijke ring. Enneh, heb je geen partner? Dan kan je ook gewoon jezelf trakteren op een nieuw juweeltje. Liefde voor jezelf mag immers ook volop gevierd worden!

Casual chic

Een dagje chillen met vriendinnen is de beste manier om een koude winterdag door te komen. Trek een lekkere comfortabele sweater aan en boek eindelijk die luxe brunch. Je outfit wordt compleet met een indrukwekkende ring aan je vinger. Zo zie je er casual uit, maar toch chic genoeg om die tweede mimosa te verantwoorden.

Een klassieker

Een mooi sieraad kan generatieslang meegaan. Wil je jouw ring straks doorgeven aan je dochter, kleindochter, enzovoort? Dan is het verstandig om voor een klassiek, tijdloos ontwerp te gaan. Met een diamant en een simpele cut zit je al snel goed. Zo versterk je de band met je kinderen en alle generaties die daarna nog zullen volgen.

Mix and match

Hou je van verzamelen? Dan is het leuk om verschillende soorten sieraden met elkaar te combineren. De belangrijkste regel hierbij: less is more. Kies dus voor klassieke, minimalistische sieraden. Deze kan je eindeloos met elkaar combineren. Zo straalt je look net zo mooi als jij! Ook leuk: één groot statement piece aanvullen met minder opvallende juwelen. Zo versterken ze elkaar.