Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Tips

Tips voor een zomerse trouwoutfit

Al is de zomer alweer bijna voorbij, ook in september en oktober kunnen er nog mooie zonnige dagen zijn. Mocht jij dan je bruiloft gepland hebben, dan wil je natuurlijk trouwen in een mooie zomerse trouwoutfit. Of ga jij volgend jaar zomer trouwen? Dan is dit toch het moment om te gaan bedenken wat je wilt gaan dragen. Houd deze stijltips zeker in je achterhoofd voor wanneer het eenmaal zover is.

Tips voor een zomerse trouwoutfit

Bekijk de trends

Trends zijn er niet voor niets en ook jouw trouwjurken zijn onderhevig aan de laatste trends. Dit betekent dat jij, voordat je op zoek gaat naar jouw perfecte trouwjurk, echt wel even goed om je heen mag kijken welke trends jou het meeste aanspreken.

Trouwjurken zijn er in alle soorten en maten

Net als gewone kleding zijn trouwjurken er in alle soorten en maten. Doe van tevoren research naar welke winkel bij jou past, hebben ze de stijl jurken die jij mooi vindt en verkopen ze jou maat? Vaak kunnen bruidswinkels wel veel aanpassen aan de jurk, maar het zou natuurlijk geweldig zijn als dit zo min mogelijk is. Heb jij een maatje meer, wees dan niet bang dat het moeilijk is om de perfecte trouwjurk te vinden, er zijn ook winkels die een trouwjurk grote maat hebben.

De juiste schoenen

Een trouwoutfit is natuurlijk niet compleet zonder goede schoenen. De ene bruid wil heel graag hakken, de ander kiest voor een open sandaaltje. Wat we tegenwoordig ook steeds meer zien is een sneaker. Een sneaker onder je trouwjurk dragen is helemaal geoorloofd. Kies natuurlijk wel voor een nette sneaker en niet je afgetrapte gympies waar je al een jaar op loopt. Wat vooral belangrijk is: kies een schoen die lekker zit en waar jij de hele dag op kunt lopen.

Stijltips voor op de dag zelf

Oke, je trouwjurk is binnen en het wachten tot de grote dag is aangebroken. Wij willen je nog een paar tips geven voor wanneer het moment daar is en jij jouw trouwjurk aantrekt.

  1. Zorg dat je eerst je make-up en haren laat doen en daarna pas je trouwjurk aantrekt.
  2. Doe als laatste je schoenen aan, als je eerst je schoenen aan doet kun je je jurk beschadigen.
  3. Check gedurende de dag, regelmatig of je jurk nog goed zit
  4. Houd je van dansen, bekijk dan van tevoren of de mogelijkheid er is om je jurk op te spelden en hoe je dit doet. Goed om van tevoren even te testen

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.