Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
WORLD

WORLD LOVE COLLECTION

Anne en Esther Vedder en actrice Victoria Koblenko van Oekraïense afkomst ontwierpen een speciale sieradencollectie. Om het bewustzijn te vergroten en de oorlogsslachtoffers in Oekraïne te helpen. 100% van de opbrengst van deze collectie, genaamd WORLD LOVE, wordt gedoneerd aan Giro555.

WORLD LOVE COLLECTION

De collectie ontworpen door de tweelingzusjes en Victoria bestaat uit drie items. De World Love Woven Bracelet. In de kleuren donkerblauw, donkergroen, bordeaux en beige met de woorden ‘WORDLOVE’. De Mini World Love Woven Armband voor kinderen. In de kleuren donkerblauw, bordeaux en beige met het woord ‘LOVE’. En een prachtige World Love Coin-ketting, die je kunt personaliseren met één initiaal aan de voorzijde. Op de achterkant van deze munt staat een speciale gravure getekend door Victoria. Een hartvorm met het woord vrede erin. Deze ketting is beschikbaar in zilver en verguld.

WORLD

Giro555

Anne en Esther Vedder: “Toen Victoria ons vroeg of we konden samenwerken om de Oekraïense zaak, zeiden we meteen ja. We kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe mensen zich in deze situatie voelen en hoe beangstigend dit moet zijn. Om van onze kant bij te dragen, om het bewustzijn te verhogen voor wereldliefde. En hulp om de slachtoffers van Oekraïne te ondersteunen. Hebben we deze collectie speciaal gemaakt, samen met onze vriendin Victoria. Het hart aan de achterkant van de munt spreekt voor zich. 100% van de opbrengst gaat naar Giro555”

WORLD

Victoria Koblenko: “Deze oorlog raakt ons allemaal en herinnert ons eraan hoe broos vrede kan zijn. Wij zijn het die vrede kunnen sluiten en dat maakt ons krachtig. In ons hart en onze daden”.

WORLD

De World Love Woven Bracelet is €29,-. De Mini World Love Woven Bracelet is €24,-. En de World Love Coin Necklace is €99,- voor zilver en €109,- voor goud verguld.
Verkrijgbaar vanaf 7 maart op www.vedder-vedder.com

#VVWorldLove

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vedder Vedder.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.