Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Klassenmoeder

Klassenmoeder? Kies dan dit cadeau voor een zieke juf

Als je klassenmoeder bent, heb je heel wat taken op je bord. Van de paasversiering op school regelen tot de luizen kammen. Ook zieke kinderen en juffen en meesters vallen vaak onder je takenpakket. Als een kind een week of langer ziek is, geven veel scholen een kaart of klein cadeautje. Een teken om aan het kind te denken. Zo is het ook met de juffen en meesters. Als klassenmoeder is het wel eens lastig om dan een passend cadeau te bedenken. Met een fruitmand maak je iedereen blij. Heb je al eens aan het geven van een fruitmand gedacht?

De fruitmand is er in verschillende maten

Wat je budget ook is, er zijn verschillende fruitmanden. Van een bescheiden formaat tot een mega fruitmand. Een fruitmand bestellen is daarbij ook nog eens snel en gemakkelijk te regelen. Waar je ook in Nederland woont, deze wordt bij de zieke zo thuisbezorgd. Van Groningen tot Maastricht, de bezorger weet het huisadres te vinden.

De eerste stap om een fruitmand te bestellen is dus kijken welk formaat en prijs geschikt is voor de zieke. Daarna kun je de dag waarop je deze wilt laten bezorgen uitkiezen. Zo kun je ervoor kiezen om deze wel of juist niet in het ziekenhuis te laten bezorgen.

Geef een extra persoonlijk tintje aan de fruitmand

Naast de fruitmand laten bezorgen, kun je het cadeau nog persoonlijker maken. Stuur een kaart met een persoonlijke boodschap mee. Of geef in de kaart diverse tips wat je met de fruitmand qua smoothies en hapjes maken kunt.

Je kunt de fruitmand zelf samenstellen of deze met een heerlijk paasbrood of noten mixen. Net wat past bij de zieke. Daarnaast ziet de fruitmand er ook heel leuk uit om te krijgen. Door het makkelijke bestelproces hou je als klassenmoeder tijd over.

Eenvoudig geld inzamelen door een tikkie

Na het uitkiezen en de bezorgdatum aanvinken, is het tijd voor de betaling. Met een eenvoudig tikkie in de groepsapp zorg je ervoor dat het benodigde bedrag binnenkomt. Meteen op de digitale rekening! Ook kun je eenvoudig zien wie er nog niet het geld heeft overgemaakt.

Tip: een foto in dezelfde groepsapp van de fruitmand en zieke is vaak erg leuk. Als het lukt, regel dan dat iemand uit de omgeving even een foto maakt. En dat deze naar jou toekomt. Dan kan iedereen goed met de zieke meeleven.

Welk cadeau geef jij als klassenouder aan een zieke juf of meester?

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.