Bereidingstijd
Voorbereiden: 5 minuten
Bereiden: 45 minuten
Rusten: 10 minuten
Ingrediënten
- 1 bos bospeen
- 3 zoete blonde uien
- 1 ontbeende lamsschouder (slager)
- 4 el olijfolie
- 6 tenen knoflook
- 1 tak rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 200 ml droge witte wijn
- Zout, peper
- 1 gietijzeren braadpan
- 1 snijplank
Bereiding
Verhit de oven tot 180 °c. Schrap de bospeen en laat het groen eraan. Snijd de uien met de schil in vieren.
Bak de lamsschouder in een braadpan in de olijfolie aan alle kanten bruin. Voeg alle overige ingrediënten toe met zout en peper naar smaak. Doe het deksel op de pan en zet de pan 30 minuten in de oven.
Haal het deksel eraf en laat de pan nog 15 minuten in de oven staan. Laat het vlees voor het serveren 10 minuten rusten.
Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!
Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.