Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Maak van Pasen een weekend om nooit te vergeten met de speciale TOZI Easter box

Wegens succes van de Valentijns box lanceert TOZI Amsterdam dit Paasweekend drie nieuwe boxen. Boxen waar je gezellig thuis van kan genieten. Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten, in goed gezelschap en met fijne gerechten. Chef-kok Luca De Santis heeft de meest pure ingrediënten samengebracht en creëert drie Italiaanse Paastafels voor het hele gezin. 

Maak van Pasen een weekend om nooit te vergeten met het gezin

TOZI viert Pasen dit jaar met een gevulde paastafel, boordevol luxe seizoensproducten voor het hele gezin. Pure, Italiaanse gerechten om te delen zoals de romige burrata, de befaamde Vitello Tonnato en hét Italiaanse paasgeschenk, La Colomba á la TOZI. De zoete, luchtige cake met kersen en romige vanille crème wordt traditioneel gezien met Pasen geserveerd. En is de perfecte afsluiter van het Paasmenu. 

De kosten

Je geniet al voor 45 euro per persoon van Pasen in Italian style. De Easter box is ook verkrijgbaar in een deluxe variant. Inclusief een Italiaanse Aperitivo voor een perfecte start van de Paasdagen. Voor 55 euro per persoon haal je deluxe Italiaanse Paastafel van TOZI in huis.

Maak van Pasen een weekend om nooit te vergeten

Ook aan de kinderen is gedacht Maak van Pasen een weekend

Samen met de hele familie genieten van overheerlijke paasgerechten? Alle gerechten uit de Easter box zijn geschikt voor kinderen! Zijn de kinderen moeilijke eters? Geen probleem als extraatje heeft de Chef-kok speciaal voor de kleine TOZINI’s een 3-gangen TOZINI paasmenu samengesteld!

Het TOZINI paasmenu wordt geleverd inclusief een vrolijke paasverrassing voor de kleintjes. En is eenvoudig toe te voegen aan de Easter box, als compleet menu of losse gerechtjes.

Bestellen maar!

Elke box wordt met eenvoudig te volgen instructies, making-of video en een unieke Spotify Playlist geleverd voor een bijzondere ervaring bij je thuis. De boxen zijn te bestellen via de TOZI website voor woensdag 31 maart, 2 uur en is af te halen in TOZI op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 april.

De box kan ook voor een kleine meerprijs bezorgd worden door heel Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd).

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TOZI Amsterdam

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.