Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
MoenFestival

MoenFestival: het festival voor bewust en duurzaam leven

Zaterdag 3 juni 2023 van 10.00 – 18.00 uur vindt het jaarlijkse MoenFestival plaats in Hotel Doorwerth-Arnhem. Met kraampjes, muziek en lekker eten. Een leuke dag uit, voor jong en oud, voor iedereen die bezig is met bewust en duurzaam leven.

MoenFestival: het festival voor bewust en duurzaam leven

Workshops, lezingen en ontspanning

Tijdens het MoenFestival zijn er standhouders met duurzame en bewuste producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin. Volg leuke en interessante lezingen en workshops, bijvoorbeeld een ‘Klank en Ontspan’-sessie of loop mee met een ‘Wilde bosbad wandeling’. Kom alles te weten over ergonomisch dragen of ontspan tijdens een hoofdmassage met een jade steen. Ook is het dit jaar weer mogelijk om kleding van biologisch katoen of wol, boeken en speelgoed te ruilen.

Voor het hele gezin

Neem gerust het hele gezin mee; ook voor kinderen is er van alles te beleven. Laat ze bijvoorbeeld Wobbelen op de Wobbelplayground (er is zelfs Wobbelyoga!), er komen steltlopers en iemand die kinderen voorleest. Bij mooi weer, kan er zelfs buiten gezwommen worden.

MoenFestival

Locatie middenin de natuur

Op het MoenFestival kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Geniet van muziek van Eddos. Uiteraard zijn er kraampjes om lekker wat te eten. Of neem zelf een kleed en wat te eten mee en ga gezellig picknicken. De festivallocatie ligt middenin de natuur aan de rand van de Veluwe. Met 10 hectare grond en twee speelplekken, leven kinderen zich helemaal uit en kunnen ouders lekker ontspannen.

Meer informatie en tickets zie moenfestival.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen in samnewerking met MoenFestival

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.