Recept: Tompoucen vol passie!

Tompoucen vol passie! Ze zijn superleuk om met je kinderen te maken, deze tompoucen met passievrucht. En daarna is het gezellig samen smullen!

Benodigdheden

  • 1 pak HomeMade mix voor Tompoucen
  • 285 ml water (275 ml + 10 ml)
  • 3 passievruchten
  • 5 el poedersuiker
  • Mixer met garden
  • Beslagkom

Hoelang duurt het?

10 minuten bereidingstijd – 60 minuten in de koelkast

Zo maak je het!

  • Meng de mix voor banketbakkersroom uit het pak, 275 ml water en de inhoud van 1 passievrucht in een beslagkom met een mixer met garden. Mix 1-2 minuten op de hoogste stand.
  • Vul de spuitzak met de banketbakkersroom en knip een punt van de onderzijde van de spuitzak.
  • Spuit de banketbakkersroom in banen op een tompouceplak. Begin met de buitenste
    banen. Leg de andere plak daar bovenop. Druk deze voorzichtig aan. Met een mes kun je de zijkanten netjes afwerken.
  • Maak nu het glazuur door de poedersuiker met 10 ml water tot een glad mengsel te
    mengen. Let op: het zakje voor roze glazuur uit het pak gebruik je dus niet.
  • Doe het glazuurmengsel 10 seconden in de magnetron, roer het nog even goed door en smeer dit op de bovenste plak.
  • Laat de tompoucen 60 minuten in de koelkast opstijven.
  • Snijd het geheel volgens de markering in 4 gelijke stukken en versier ze met de inhoud van de 2 overige passievruchten.
  • Bewaar de tompoucen na bereiding in de koelkast

De HomeMade mix voor Tompoucen is o.a. verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Hoogvliet, Vomar, Dirk, DekaMarkt en Poiesz. Kijk voor meer informatie op www.homemade.nl

 

 

 

 

Meer recepten vind je in de nieuwste Fabulous Mama 5-2021. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.