Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Crisp

Tips om de lente nog gemakkelijker te maken. En lekkerder!

Na een lange koude winter heeft iedereen weer ontzettend veel zin in het voorjaar. De weerstand van de kinderen heeft een dieptepunt bereikt en ieder zonnestraaltje is meer dan welkom. Met de start van het nieuwe seizoen is er langzaamaan meer ruimte om met de kids lekker naar buiten te gaan en met het gezin vooral alles uit je lentedag te halen. En dan wil je vooral mínder bezig zijn met boodschappen doen en juist méér genieten van de lente op je bord. Onze tip? Laat je voor het gezinsritme helpen door supermarkt-app Crisp. Wat ons betreft dé lifehack om heel veel smaak uit het voorjaar te halen voor het hele gezin, zonder dagelijks gesjouw met boodschappen. Wij zijn fan!

Crisp Ontdek de seizoenen samen met je kind

Onze tip dit voorjaar? Ga lekker samen met je kids aan de slag in de keuken. De lente brengt een scala aan super lekkere groentes met zich mee, zoals asperges, rabarber en radijzen. Niks leukers om samen met je kind te proeven van het seizoen. Zo geef je ze niet alleen meer bewustzijn mee over waar eten vandaan komt, je leert ze ook om open te staan voor nieuwe smaken. En groenten die in het seizoen zijn hebben wat betreft bereiding helemaal niet zoveel extra’s nodig om heel lekker te smaken. Ze zitten sowieso op hun toppunt van smaak, dus geniet je al snel van lekkers op je bord, zonder daar lang voor in de keuken te zijn. Dat is dus meer smaak door minder te koken.

‘Hoofdredacteur Flory: ‘het is zo gezellig om samen in de keuken te staan’

Meer Omega-3: perfect gegaarde vis zonder moeite

Wil je vaker met vis koken maar ben je bang voor ingewikkelde kooktechnieken of geurtjes in huis? Bij Crisp snappen ze dat en hebben ze sous-vide bereide vis in het assortiment. Een perfect gegaard visje, bomvol smaak, dat je alleen nog maar op je voorjaarspasta hoeft te leggen. Dat is fijn, want voldoende Omega-3 binnenkrijgen is niet altijd even gemakkelijk.

‘Hoofdredacteur Flory: ‘Dit visje smaakt alsof het gemaakt is door een professionele chef’

Gegarandeerd succes gemakkelijk in huis halen

Met die nieuwe, frisse voorjaarsenergie komt een nieuw gezinsritme kijken. Onze tip: laat je vooral helpen met de meest gestelde vraag waar ieder gezin op vastloopt: wat eten we vandaag? En oh ja, dan eet je bij voorkeur een gerecht waarmee je ‘lust ik niet’ aan tafel zoveel mogelijk voorkomt.

In de app van Crisp staan meer dan zestig ‘Hits voor Kids’ recepten die gegarandeerd in de smaak vallen bij jong en oud.  De gerechten zijn gemakkelijk te maken, voedzaam, gezond en duren niet langer dan 45 minuten om te bereiden. Speur gezellig samen met je kind door de recepten heen en kies samen een seizoensgerecht uit, succes gegarandeerd

‘Tip van hoofdredacteur Flory: proef vooral eens de Spinaziequiche! Na een uitgebreide selectie van de kinderen hebben zij deze gemaakt. Een gemakkelijk recept waar de kinderen het meeste zelf kunnen bereiden. Na een half uurtje in de keuken is de quiche klaar om de over in te gaan. De meiden zijn trots en ik stiekem ook’. 

Elke dag kan zoveel lekkerder

Crisp is ervan overtuigd dat elke dag zoveel lekkerder én gemakkelijker kan. Zonder onnodige omwegen bezorgt Crisp verse boodschappen direct bij je aan huis. Via een gemakkelijke app bestel je ontzettend lekkere producten, die bijna allemaal van dichtbij komen, vol op het seizoen zitten en zonder onnodige toevoegingen zijn gemaakt. En dat voor een goede prijs. Dat doet Crisp door rechtstreeks van boer tot bord in te kopen, bij kleine makers en telers die weten wat ze doen. Dat is elke dag dus heel lekker eten, zonder dat je daar stad en land voor hoeft af te lopen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Crisp.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.