Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

5 tips om even samen te zijn

Het is altijd lastig om iets te bedenken om samen met de kinderen te ondernemen. Wat vinden zij leuk en waar kan jij je ook in vinden? Wij helpen je met deze vijf spellen op weg.

1.Super Wetenschapslab

Een laboratorium vol wetenschappelijk onderzoek waarmee je samen met je kind meer dan 150 experimenten kan uitvoeren. Het is echt even een middag alles in elkaar zetten, maar dit laboratorium is een gegarandeerd succes.

Het is een goed gevulde door en bevat echt laboratoriumbenodigdheden zoals een microscoop, een centrifuge en nog veel meer, alles wat jij en je kind nodig hebben om te experimenteren en de grootste geheimen van de wetenschap te ontrafelen.

2.Armbanden met een boodschap

Met dit leuke doosje vol levendige kleuren, kun je samen met je kind alle creativiteit in kwijt. Maak een armbandje met je naam of een boodschap voor jezelf of natuurlijk voor elkaar. Creëer samen jullie eigen uniek stijl.

De kralen zitten in een handig doosje, hierdoor blijven alle verschillende onderdelen op hun plekje en berg je na de creatieve uitbarsting ze gemakkelijk weer op.

3.Snelheidsrace

Een knikkerbaan met een wetenschappelijk tintje! Het bouwen van deze knikkerbaan is al een gezellige interactieve middag met je kind en dan is er nog niet eens gespeeld. Het is een wetenschappelijke set om circuits zonder einde te bouwen met verassende effecten.

Naast de standaard onderdelen is er gedacht aan veel extra’s, zo kan je scharnieren toevoegen en zelfs een looping en als de bal het eind van de baan verreikt, begint het spel weer van voren af aan met een handbediend liftsysteem!

4.Biocosmetica

Een echt wetenschappelijk laboratorium om een assortiment organische cosmetica te creëren boordevol verbazingwekkende gepersonaliseerde natuurlijk creaties. Dit klinkt best een ingewikkeld maar het is echt kinderlijk eenvoudig, maar een eigen parfum is slechts een paar minuten of neem wat meer te tijd met het maken van een badschuim.

Dit pakket heeft een ontzettend leuke uitleg, waar de kinderen echt worden meegenomen in de wereld van de wetenschap.

5.Lievelingsdier – Hertje

Hier gaat ieder meisjeshart sneller van kloppen, een make-updoos in de vorm van een hertje. Zo compact dat je kind deze overal mee naartoe kan nemen. De make-updoos bevat een palet aan zachte tinten voor een natuurlijke look en dat vinden de ouders vaak ook een goed idee.

De make-up in de doos is getest om er zeker van te zijn dat ze volkomen veilig is. De componenten en stoffen in de set zijn streng gecontroleerd en getest om de kwaliteit te certificeren. Zo kunnen de jongste onder ons de make-up zonder risico’s ontdekken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Clementoni.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.