Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Baby erbij

Baby erbij

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit de nieuwste Fabulous Mama editie 1-2022!

Baby erbij

Bij Evi komt een ukkie in huis. Hij neemt ruimte in en alle aandacht gaat ineens naar hem. Dat is even wennen. Maar misschien is het toch wel leuk om een broertje te hebben? Een fris en modern prentenboek, herkenbaar voor elk kind dat een broertje of zusje krijgt. € 14,99 kokboekencentrum.nl

Baby erbij

Dat wordt proeven

Mama Deli, bekend van de vriesverse, voedzame en kant-en klare babyvoeding, bestaat één jaar en viert dat met kraakverse nieuwe smaken. Van Wortel & Bloemkoolhapjes voor de allerkleinsten en knijpzakjes met Peer & Courgette tot Havermoutjes met verse Aardbei & Appel en meer! 100% puur, 100% gemak! mamadeli.nl

Buiten slofjes

Slipstop waterslofjes zijn ideaal voor buiten. De zool is voorzien van perfecte antislip (fijn voor bij het zwembad) en beschermt tegen warm zand, steentjes of kriebelend gras. Daarnaast is de stof UV-werend en blijven de slofjes goed zitten. Slipstops zijn verkrijgbaar in maat 18 t/m 35. En met de code FABULOUSSLOFJES krijg je nu tijdelijk 15% korting! Check slofjes.nl voor buiten én binnen slofjes.

Baby erbij

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

 

In de nieuwste Fabulous Mama 7-2021 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.