Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Betaalbare draagdoek

Betaalbare draagdoek in prachtige en kwalitatieve stoffen

When you know, you know. Niks is lekkerder dan aan het bolletje van je newborn snuffelen terwijl jij je kindje dichtbij draagt. De populariteit rondom het dragen van een baby of dreumes is de afgelopen jaren enorm toegenomen, maar daarmee de prijzen van een ringsling ook. BabyRoomBoom.nl (BRB) vindt dat het stijlvol dragen van een kindje voor iedereen mogelijk moet zijn. De ontwerpen zijn betaalbaar, maar leveren niet in op kwaliteit. De stoffen zijn zacht, maar zeer sterk én de ringen zijn SGS getest en gecertificeerd. Bovendien zijn de ringslings sociaal geproduceerd.

Betaalbare draagdoek in prachtige en kwalitatieve stoffen van BabyRoomBoom

5 VOORDELEN VAN EEN BRB-RINGSLING

1. Heb je wel eens een draagdoek gebruikt? Dan ken je vast dat ‘staartje’ dat ontstaat aan de achterkant door het te lange stuk stof. Waar de meeste draagdoeken al snel vier tot zes meter zijn, is de BRB-ringsling de helft. Daarom heb je geen last van overtollig textiel. Daarnaast hoef je geen ingewikkelde knooptechnieken toe te passen.

2. Ook fijn: als je de ringsling eenmaal hebt gebruikt, kun je de stof in de ringen laten. Zo hoef je niet steeds opnieuw de doek te knopen. Ideaal om je baby snel neer te leggen na het dragen, op te pakken voor een wandeling of het welbekende super-mommy-spoedklusje…

3. Wie voor het eerst een kindje krijgt zal direct begrijpen waarom toiletbezoeken uitgesteld worden en schoonmaaksessies overgeslagen. Toch bestaat er een gedroomde assistent die jou met liefde helpt bij zo’n ‘spoedklus’. Een BRB-ringsling is naast een goed gezelschap voor wandelingen, ook perfect voor binnen. Met een ringsling duw jij moeiteloos vieze lakens en hydrofiele doeken in de wasmachine, terwijl jij een onrustige baby die net heeft gespuugd bij je draagt. (Met) een kind kan (jij) de was doen!

4. De BRB-ringslings zijn gemaakt door het naaiatelier van Stichting Stunt, een organisatie die een leerwerktraject richting regulier werk aanbiedt aan mensen die daar door omstandigheden nog niet aan toe zijn. Terwijl jij dagelijks met de toekomst van je kleine bezig bent, draag jij dus ook bij aan een positieve toekomst van een voor jou onbekende!

5. Enne, ben jij een borstvoedende moeder? In de draagdoek kun jij het hoofdje van je kindje goed bedekken tijdens het voeden. Zo kan het in alle rust drinken.

Betaalbare draagdoek

VEILIG EN SOCIAAL GEPRODUCEERD

De ringen van de BRB-ringslings zijn mat en aan één kant van de stof vastgemaakt. De draagdoeken zijn volledig verstelbaar, waardoor jij je kindje als het ouder wordt van je buik naar je heup kan verplaatsen. Dat is fijn, want een kindje voelt minder zwaar aan op de heup. De BRB-rings sling draag je over één schouder en is one-size fits all. Je kunt het gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 10 kg is. De prijs van de BRB-ringsling is vanaf €74,95.

De ringen van de ringsling zijn getest op veiligheid en dus kun jij je kindje met een gerust hart dragen. Wél is het van groot belang dat tijdens het dragen de veiligheidsmaatregelen worden gevolgd. Die vind je op de website van BabyRoomBoom.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BabyRoomBoom.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.