Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
De leukste

De leukste avonturen om samen te lezen

Elke maand tipt Fabulous Mama in de rubriek Boekies, de allerleukste boeken voor jou en je kind.

De leukste avonturen om samen te lezen

De leukste

De leukste stomste dag ooit

Sophie Henn
Sem vindt het de stomste dag ooit. Hij loopt boos weg, zeker tot aan het einde van de tuin. Maar wanneer het tijd is om terug naar huis te gaan, ontdekt hij dat de dag vol verrassingen zit. Stampvoeten kan zomaar in een huppeltje veranderen, gezucht in gejuich en gebrul in een lied. Misschien is Sems dag toch zo stom nog niet…
€ 14,99, lsamsterdam.nl

Ik blijf ook altijd bij jou

Smriti Halls & Steve Small
Beer en Eekhoorn zijn altijd samen en vullen elkaar perfect aan. Kip wil meedoen, maar is er wel ruimte voor een nieuwe vriend? Kun je van twee naar drie gaan? Een vrolijk prentenboek over vriendschap en over ergens bij horen van de makers van Ik blijf altijd bij jou. In een klinkende, ritmische vertaling van Joukje Akveld.
€ 14,99, lsamsterdam.nl

Sneeuwwit

Daan Remmerts de Vries & Mark Janssen
Het bekende, grimmige sprookje van de gebroeders Grimm herverteld door meesterverteller Daan Remmerts de Vries, met sfeervolle illustraties va Mark Janssen. In deze prachtige uitgave verandert Sneeuwwitje stap voor stap in Sneeuwwit. Totdat ze zich uiteindelijk sterk genoeg voelt om haar vader te verlossen uit de greep van de valse koningin.
€ 18,99, uitgeverijvolt.nl

De neehoorn

Marc-Uwe Kling & Astrid Henn
In het Heerlijke Hartenwoud wordt een poezelige eenhoorn geboren. Hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerd geluksgras voert, gedraagt hij zich niet als een eenhoorn. Hij zegt voortdurend op alles Nee, en dus noemt zijn familie hem de Neehoorn. Dit is een hilarisch voorleesboek, vertaald door Jaap Robben.
€ 15,99, uitgeverijvolt.nl


Dit artikel bevat gesponsorde items.

In de nieuwste Fabulous Mama 1-2022 vindt je nog meer boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.