Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Deze cadeaus

Deze cadeaus kun je je kids het beste geven voor hun ontwikkeling

Cadeautjes geven aan je kinderen blijft een van de leukste dingen om te doen. De blije gezichtjes wanneer ze het pakje openmaken en de uren die ze tegemoet gaan terwijl ze met hun nieuwe spulletjes spelen. Uiteraard wil je ze niet alleen bezighouden, maar ook speelgoed geven wat goed is voor hun ontwikkeling waar ze wat van leren. We geven je graag wat suggesties voor de volgende verjaardagen!

Deze cadeaus kun je je kids het beste geven voor hun ontwikkeling

De eerste kinderfiets

Je kind leren fietsen is een spannende situatie. Waarschijnlijk hebben ze al vaker geroepen dat ze graag een fiets willen en inmiddels vind je het tijd dat ze deze ook krijgen. Ze zijn er klaar voor! Het belangrijkste is natuurlijk dat de fiets veilig is en dat ze er goed op kunnen fietsen. Je kunt hem dus een beetje op de groei kopen, maar natuurlijk niet teveel waardoor het onveilig wordt. Daarnaast zijn zijwieltjes en een kleine helm altijd aan te raden, zodat ze ook veilig en zelfstandig de fiets kunnen ontdekken. Bekijk hier een overzicht van veel verschillende kinderfietsen.

Deze cadeaus

Vaardigheden leren

Er zijn talloze voorbeelden van speelgoed die ervoor zorgen dat je kids bepaalde vaardigheden en skills verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale schrijfborden waarbij ze met cijfers en letters kunnen oefenen? Wil je graag dat ze hun muziekvaardigheden ontwikkelen, dan kun je ook kleine instrumentjes kopen. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld al vroeg leren piano spelen. Laat ze vooral lekker ontdekken en experimenteren en neem dit speelgoed niet al te serieus.

Deze cadeaus

Leuke spaarpotten

Je kinderen op vroege leeftijd leren over de waarde van geld is in elk opzicht een verantwoord cadeau. Geef ze een leuke spaarpot waar ze trots op zijn. Elke keer als ze een euro vinden op straat of geld krijgen van opa en oma kunnen ze dit mooi in de spaarpot doen. Zo leer je ze op vroege leeftijd al dat sparen belangrijk is, zonder er een te zwaar onderwerp van te maken.

Het leven door hun ogen zien

En ander leuk cadeau wat je je kids kunt geven is een kindercamera. Zo kom je er achter wat zij interessant vinden en waar ze dus een foto van maken. Ga er maar vanuit dat dit niet de mooiste foto’s worden, maar zo leer je je kinderen wel weer beter kennen! Daarnaast zal je ervoor zorgen dat ze de wereld om zich heen meer gaan waarderen en op zoek gaan naar ‘mooie’ dingen. Zo kun je ze bijvoorbeeld makkelijker meekrijgen de natuur in voor een wandeling.

Beeld Pixabay.com + Pexels.com

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.