Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Kinderen

Gelukkige mensen leven langer

Gelukkige mensen leven langer, gelukkig zijn beschermt tegen stress en gelukkige mensen hebben een leuker sociaal leven. Het is dus goed voor je gezondheid om gelukkig te zijn. Dat kost enige moeite, maar met deze tips kom je een heel eind.

Leef in het nu

Leef in het nu. Dat klinkt zweverig, maar betekent gewoon dat je ‘wat als’ gedachten niet toestaat, niet piekert over morgen en zeker niet over gisteren. Dat heeft namelijk geen enkele zin.

Kinderen geven volwassenen advies over geluk

Kinderen kunnen soms verrassend wijs uit de hoek komen. In deze video geven kinderen advies over gelukkig worden aan volwassenen. Ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt, maar van deze kinderen kunnen wij nog wel wat leren. Volwassenen krijgen advies van kinderen over geluk: hoe zorg je dat je een gelukkig leven kan leiden?

Behalve ontwapenende adviezen geven deze kids ook verrassend diepzinnige inzichten, waar menig therapeut nog een puntje aan kan zuigen. Wij nemen één advies in ieder geval ter harte: ‘Wees lief tegen anderen (en sla ze niet te hard)’.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.