Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Happy space

Happy space

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit Fabulous Mama editie 2-2022!

Happy space Happy space

Als kinderen de peuterleeftijd bereiken, is het tijd voor eigen meubeltjes waaraan fijn kan worden gespeeld en geknutseld. Petite Amélie heeft alles in huis om een mooie speelhoek te creëren. Maak gebruik van een bureau, gezellige accessoires én een praktische speelgoedkist, zodat je kleintje na afloop ook alles weer op kan ruimen.
Bureau € 39 en speelgoedkist € 99, petiteamelie.nl

Happy space The world is yours

De Joolz Aer is de ultieme buggy voor uitstapjes om de hoek en verre avonturen! Deze compacte buggy is met één hand in één seconde op te vouwen en reist makkelijk met je mee in het vliegtuig, de trein en de auto. De kap en zitting, die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen, zijn nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren.
Meer informatie vind je op joolz.com

Slim zeg

Deze terracotta bloempot met groen geglazuurd waterreservoir heeft een zelfwaterend systeem. Giet extra water in het reservoir onderin. Door de zuigende werking van het ongeglazuurde terracotta, kan de plant vervolgens zelf naar behoefte vocht opnemen. Zelfwaterende bloempotten zijn ideaal voor als je niet veel tijd of zin hebt om je planten water te geven, voor kantoorplanten of als je op een korte vakantie gaat.
Zelfwaterende bloempot met reservoir vanaf € 10 en jas € 25, hema.nl

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

In Fabulous Mama 2-2022, vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.