Kies nu voor een abonnement met korting

Hoera, een HEMA babybox!

Nooit meer in de stress over luiers en babydoekjes, want vanaf nu krijg je ze gewoon thuisbezorgd

We weten natuurlijk allemaal dat we het als jonge ouders al druk genoeg hebben. Daarom heeft HEMA iets nieuws bedacht namelijk de HEMA-babybox. Een flexibel abonnement duurzame luiers en babydoekjes bij jou thuisbezorgd, wanneer jij dat maar wil. De duurzame luiers zijn te bestellen van maat 1 tot en met 6. De luiers zijn zo duurzaam mogelijk en de babydoekjes bestaan voor meer dan 99% uit water. Goed voor je baby en het milieu. Dat is in ieder geval een zorg minder. Meer informatie vind je op de website van HEMA.

Handig van HEMA

HEMA weet dat jij het als jonge ouder al druk genoeg hebt en dat je liever je tijd besteedt aan je kindje, dan te sjouwen met grote tassen luiers. Daarom kwamen zij op het idee om duurzame en kwalitatief hoogwaardige luiers te ontwikkelen en naar jou toe te brengen. Een abonnement op de HEMA-babybox is verkrijgbaar vanaf 42 euro per maand en bezorgen is gratis. Het abonnement is flexibel en altijd opzegbaar. Je kan de babybox natuurlijk ook eerst eventjes uitproberen. HEMA biedt voor 10 euro een probeerbox aan met een pak luiers en babydoekjes.

Duurzaamheid

HEMA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om haar hele assortiment zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Zo ook de inhoud van de nieuwe babybox. De luiers bestaan namelijk voor meer dan 50% uit duurzame materialen, hierdoor wordt er 20% bespaard aan CO2-uitstoot. Naast de luier zitten er ook babydoekjes in de box. Deze bestaan voor 99,4% uit water en een beetje viscose, en de doekjes bevatten geen plastic, alcohol, parfum of lotion. Geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige babyhuid.

Win, win, win

Benieuwd naar de HEMA-babybox? Je maakt nu kans om één van de tien proefboxen te winnen met daarin tien luiers en een pakje babydoekjes in maat 2.

Voor meer informatie, ga naar hema.nl/babybox.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine dan op Instagram of op Facebook!

FM-5-2022-cover-hires

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.