Wat leuk, je vriendin of zus is zwanger! Je wilt natuurlijk het leukste kraamcadeau geven waar ze nog jarenlang over praat. Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Dit vinden wij de 5 leukste kraamcadeautjes voor jongens en meisjes die je zelf kan maken.

VorigeVolgende

11 De klassieker: een luiertaart

Voor veel stapelplezier kan je een leuke luiertaart maken. Niet alleen heel schattig maar ook erg bruikbaar voor de ouders. Je kan er veel luiers in kwijt. Daarnaast kan je een aantal babyproducten, zoals rompertjes, speelgoed en speentjes eraan toevoegen. Wil je de luiertaart nog een persoonlijke touch geven? Versier dan de bovenkant dan met een vlaggenlijn met de naam van de pasgeboren baby erop, gemaakt van wat touw, gekleurd papier en twee rietjes.

Bekijk de handleiding >>

1. De klassieker: een luiertaart

22 Baby-bloemenboeket

Met dit baby-bloemenboeket van rompertjes heb je binnen no time een mooi kraamcadeau om te geven, gevuld met rompertjes en andere handige babyspullen. Hier heb je geen groene vingers voor nodig, je hebt dit cadeautje zó in elkaar gezet.

Bekijk de handleiding >>

2. Baby-bloemenboeket

33 Luieruil

Een luieruil als kraamcadeau is een echte eyecatcher. Je bouwt de uil met 50 luiers en een aantal rompertjes en hydrofiele luiers. Zet de uil op een potje zodat hij rechtop blijft staan en vul het potje met schattige babyspullen en handige producten.

Bekijk de handleiding >>

3. Luieruil

44 Luierkinderwagen

Het kost je maar een halfuurtje om het in elkaar te zetten, maar deze luierkinderwagen als kraamcadeau is superleuk om te geven. Win-win! Vul de kinderwagen met 66 luiers en verstop er allerlei schattige cadeaus in, zoals een knuffeltje, rompertjes en hydrofiele luiers.

Bekijk de handleiding >>

4. Luierkinderwagen

55 Luiermotor, vroem vroem!

Een luiermotor is leuk om te maken, om te geven én om te krijgen! De wielen bestaan uit luiers, en de motor maak je af met rompertjes, sokjes en decoratie. Zet een lief knuffeltje op de zadel en je originele kraamcadeau is helemaal af!

Bekijk de handleiding >>

5. Luiermotor, vroem vroem!
VorigeVolgende