Noppies heeft in samenwerking met Stichting Babywerk een capsule collectie gelanceerd. De totale winst van deze collectie komt ten goede van Stichting Babywerk want, samen staan we sterk!

Veerkrachtige ouders betekent veerkrachtige kinderen.

Veerkrachtige ouders dragen bij aan veerkrachtige kinderen en dat betekent minder problematiek op oudere leeftijd voor het kind. Voor een ouder is het van belang om veerkracht te tonen en zich te kunnen aanpassen aan verschillende situaties. Makkelijker gezegd dat gedaan!

Iedere ouder krijgt te maken met situaties die niet lopen zoals verwacht. Zo moeten we allemaal leren dat we kunnen vallen, maar ook weer opstaan. Ben jij veerkrachtig? Dan breng je dit onbewust over aan de kinderen!

Happy world

De periode van het hechtingsproces tussen moeder en kind begint al bij de zwangerschap. Vanaf het begin van de zwangerschap tot 2 jaar na de geboorte is voor elk kind de belangrijkste periode. In deze periode wordt ook de basis gelegd voor veerkrachtige kinderen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 30-40% van de kinderen een hechtingsprobleem heeft.

Veel vrouwen ervaren de zwangerschap en kraamtijd als een heftige periode. De verwachtingen van het moederschap zijn hoog en de druk vanuit de samenleving neemt toe. Als moeder wordt er van je verwacht dat je moeiteloos steeds meer ballen hoog weet te houden.

Ieder kind verdient een veilige basis

Noppies wil graag bijdragen aan de verkracht van jonge ouders en wil daarmee een veilige hechting tussen ouder en kind stimuleren. Dit met als doel om ieder kind en veilige basis te bieden en ouders het vertrouwen te geven dat ze het goed (genoeg) doen.

Samen met Stichting Babywerk verspreiden zij daarom kennis en informatie en stimuleren ze hiermee een veilige hechting tussen ouder en kind.

Stichting Babywerk

Door de handen inéén te slaan met Stichting Babywerk hopen zij nog meer awarness te kunnen verspreiden over het prachtige werk van deze stichting. Samen zetten zij zich bijvoorbeeld in voor de emotionele gezondheid, niet alleen van baby’s, maar ook die van de ouders. Maar ook laten zij de kersverse ouders zien hoe je contact maakt met je baby en organiseren zij workshops en webinars.

Stichting Babywerk werkt zonder winstoogmerk en gebruikt giften, donaties en subsidies voor de ontwikkeling van nieuwe producten voor ouder en kind.

Eén plus één is twee

Noppies heeft een capsule collectie gelanceerd waarvan de totale winst van deze collectie naar Stichting Babywerk gaat. Er zijn twee prachtige setjes ontworpen, de set Verdi en de set Vedder.

 

 

 

 

 

De set Verdi bestaat uit een boxpakje en een bijpassend mutsje. De set Vedder heeft een longsleeve en een broekje.

 

 

Je shopt deze items met zo veel liefde!

 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.