De Fabeltjeskrant is terug, met een geheel nieuwe film, die op 19 december in première gaat. Deze keer gaan oude favorieten als Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem Bever de strijd aan in de Grote Dierenbos-spelen.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

De webredactie van fabulous mama mag 5×4 kaarten weggeven voor deze superleuke kinderfilm (leuk voor de kerstvakantie!). Tag voor 19-12 onder de Facebookpost of instagrampost wie jij die kaartjes gunt en wie weet maak jij deze kerstvakantie wel iemand heel blij!