Babygeluk voor zanger Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman. Op 24 november werden zij ouders van een schattig dochtertje, Teddy. Dat nieuws maakte Waylon gisteren bekend via zijn Instagram-pagina, vergezeld met een mooie songtekst van cabaretier Harrie Jekkers.

Het was nog even spannend of Waylon aanwezig zou kunnen zijn bij de geboorte, maar gelukkig was hij er uiteindelijk wel bij in het Haagse Bronovo ziekenhuis. Zelf schrijft hij hierover dat het ‘magisch’ was. Wij wensen de twee celebs veel geluk en liefde met hun kersverse gezinnetje!

View this post on Instagram

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet ! Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on