Verwacht je binnenkort een kindje en zoek je nog een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen? Kijk mee hoe de sterren hun nieuws wereldkundig maakten via social media. Ook als je gewoon graag meegeniet van het babygeluk van anderen zit je goed met deze originele, lieve en ludieke zwangerschapsaankondigingen.

2Kirsten Dunst

De beste aankondiging is geen aankondiging, volgens Kirsten Dunst. Zij heeft zich nooit uitgesproken over haar zwangerschap. Tot deze fotoshoot, waar Kirsten samen met een reeks andere inspirerende vrouwen nieuwe fashion items aanprijst. Haar prachtige buik is hier duidelijk niet meer te ontkennen.

3America Ferrera

Happy new year én happy new baby! Ugly Betty-actrice America Ferrera sloeg met haar aankondiging twee vliegen in één klap. Zij wenste haar volgers een gelukkig 2018 en voegde daaraan toe dat zij en haar partner in het nieuwe jaar een extra gezichtje verwachtten om te kussen. Lief!

 

View this post on Instagram

 

We’re welcoming one more face to kiss in 2018! Wishing you #MásBesos in the New Year! #babybesos #HappyNewYear ????

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

4Lauren Conrad

Je kan niet missen met een klassieke aanpak, moet Lauren Conrad gedacht hebben. Ook zij besloot van het nieuwe jaar gebruik te maken om haar gezinsuitbreiding wereldkundig te maken. Met een simpele foto van de echo zegt ze eigenlijk alles dat gezegd moet worden.

 

View this post on Instagram

 

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet…

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

5Beyoncé

Queen Bey mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Na maanden van speculatie bevestigde de zangeres haar zwangerschap met een fotoshoot die zo over the top was dat alleen de Carters ermee wegkomen. En er was nog een twist: Beyoncé en Jay-Z verwachtten niet één, maar zelfs twee baby’s!

6Kevin Jonas

Kevin Jonas en zijn vrouw kondigden hun tweede kindje aan door een ‘inkijkje’ te geven in de voorbereidingen. De oudste Jonas Brother lijkt nogal geschokt door de informatie uit zwangerschapsklassieker What to expect, terwijl zijn vrouw vrolijk voor twee eet.

 

View this post on Instagram

 

Prepping for baby number two! #babyjonas2

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

7Doutzen Kroes

Nederlands eigen topmodel deelde haar tweede zwangerschap met een prachtige nude, waarop haar buik al een klein beetje te zien is. In het bijschrift vertelt ze haar volgers dat deze foto geen oude herinnering is, maar dat ze opnieuw in verwachting is.

 

View this post on Instagram

 

This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting ????

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

8Gwen Stefani

Zangeres Gwen Stefani kwam met een cryptische zwangerschapsaankondiging. Ze schrijft dat ze klaar was om haar kroon over te dragen, maar nu toch de koningin van het huis blijft. De hashtag #itsaboy verklaart alles: ze verwelkomde zoon nummer 3 in het gezin.

 

View this post on Instagram

 

I was ready to hand over the crown. but I guess I am still queen of the house. #itsaboy #surroundedbyboys

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

9Gal Gadot

Gal Gadot, aka Wonder Woman, kondigde haar zwangerschap aan met een simpele maar liefdevolle selfie. De aankondiging was waarschijnlijk een hele opluchting, want op de set van Wonder Woman hield de actrice haar zwangerschap geheim om niet anders behandeld te worden.

 

View this post on Instagram

 

So excited to share this wonder with you… #mommyforthesecondtime ✨????????????✨

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

10Olivia Wilde

Zo lief hoe trots de aanstaande grote broer is! Hij leeft helemaal mee met zijn moeder en wrijft net zo trots over zijn buikje als zij. De foto, gemaakt door trotse vader Jason Sudekis, geeft een superschattig inkijkje in het leven van de celebrity-familie.

 

View this post on Instagram

 

Matching baby bumps. ✌️

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Altijd als eerste de fabulous mama in huis? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.