Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De 5 leukste cadeaus voor de feestdagen

Heb je weer dezelfde persoon getrokken met lootjes en weet je even niet meer wat je als sinterklaascadeau moet geven? Of wil je dit jaar je partner, vriendin of kids extra verrassen met een uniek kerstcadeau? Met deze 5 gadgets haal je altijd het perfecte cadeau in huis!

Het licht lezen


Is de ontvanger van jouw cadeau een echte boekenwurm? Hoe leuk is het dan om een Boek lamp te geven? Het is niet zomaar een leeslamp, maar een lamp in de vorm van een boek én oplaadbaar via USB. Gemaakt van echt papier en het werkt ook nog eens als een boek: het geeft licht zodra je het openslaat.

Boek lamp, €34,95, Megagadgets.nl

Je ziet ze vliegen


Een drone is misschien wel dé gadget van 2019. Met deze onbreekbare drone hoef je geen honderden euro’s uit te geven en kan je het zonder zorgen aan een brokkenpiloot geven. Gegarandeerd vliegplezier!

Onbreekbare drone, €29,95, Megagadgets.nl

Voor een goede band


Een elektrisch drumstel is het perfecte cadeau voor iedereen die op zoek is naar leuk tijdverdrijf of een serieuze hobby. Het drumstel is oprolbaar zodat er overal geoefend kan worden. Het is niet alleen een leuk hebbeding, het produceert ook professioneel geluid. Zo komt die droom om ooit in een band te spelen een stuk dichterbij!

Oprolbaar elektrisch drumstel, €39,95, Megagadgets.nl

Wat een maki!


Over oprollen gesproken: met deze sushi maker wordt iedereen binnen no-time een echte sushichef! Je vult de Maki Master met alle ingrediënten, drukt het dicht en duwt zo de perfecte sushirol eruit. Bijkomend voordeel: je hebt vanaf nu een extra adresje waar je onbeperkt sushi kan eten!

Maki Master, €24,95, Megagadgets.nl

In de maneschijn


Met deze grote maanlamp wordt de slaapkamer, woonkamer of babykamer helemaal gepimpt. Dankzij de ingebouwde speaker geef je niet alleen een vette lamp die in elk interieur straalt, maar kan je ook de beste (kerst)hits afspelen. Hoe vaak zal Mariah Carey voorbijkomen?

Grote maanlamp met bluetooth speaker, €29,95, Megagadgets.nl

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.