Heb je weer dezelfde persoon getrokken met lootjes en weet je even niet meer wat je als sinterklaascadeau moet geven? Of wil je dit jaar je partner, vriendin of kids extra verrassen met een uniek kerstcadeau? Met deze 5 gadgets haal je altijd het perfecte cadeau in huis!

VorigeVolgende

11 Het licht lezen


Is de ontvanger van jouw cadeau een echte boekenwurm? Hoe leuk is het dan om een Boek lamp te geven? Het is niet zomaar een leeslamp, maar een lamp in de vorm van een boek én oplaadbaar via USB. Gemaakt van echt papier en het werkt ook nog eens als een boek: het geeft licht zodra je het openslaat.

Boek lamp, €34,95, Megagadgets.nl

1. Het licht lezen

22 Je ziet ze vliegen


Een drone is misschien wel dé gadget van 2019. Met deze onbreekbare drone hoef je geen honderden euro’s uit te geven en kan je het zonder zorgen aan een brokkenpiloot geven. Gegarandeerd vliegplezier!

Onbreekbare drone, €29,95, Megagadgets.nl

2. Je ziet ze vliegen

33 Voor een goede band


Een elektrisch drumstel is het perfecte cadeau voor iedereen die op zoek is naar leuk tijdverdrijf of een serieuze hobby. Het drumstel is oprolbaar zodat er overal geoefend kan worden. Het is niet alleen een leuk hebbeding, het produceert ook professioneel geluid. Zo komt die droom om ooit in een band te spelen een stuk dichterbij!

Oprolbaar elektrisch drumstel, €39,95, Megagadgets.nl

3. Voor een goede band

44 Wat een maki!


Over oprollen gesproken: met deze sushi maker wordt iedereen binnen no-time een echte sushichef! Je vult de Maki Master met alle ingrediënten, drukt het dicht en duwt zo de perfecte sushirol eruit. Bijkomend voordeel: je hebt vanaf nu een extra adresje waar je onbeperkt sushi kan eten!

Maki Master, €24,95, Megagadgets.nl

4. Wat een maki!

55 In de maneschijn


Met deze grote maanlamp wordt de slaapkamer, woonkamer of babykamer helemaal gepimpt. Dankzij de ingebouwde speaker geef je niet alleen een vette lamp die in elk interieur straalt, maar kan je ook de beste (kerst)hits afspelen. Hoe vaak zal Mariah Carey voorbijkomen?

Grote maanlamp met bluetooth speaker, €29,95, Megagadgets.nl

5. In de maneschijn
VorigeVolgende