Een verjaardag, een jubileum, een diploma of een rijbewijs: er zijn verschillende momenten die wel een felicitatie verdienen. Nou kan je natuurlijk een appje sturen, maar is een persoonlijk kaartje eigenlijk niet veel leuker? Bij Kaartje2go vind je de mooiste felicitatiekaarten. Extra leuk: bij Kaartje2go kan je ook een cadeautje meesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap: een leuk bloemetje én een lekkere fles wijn of reep chocola!

Dit zijn de laatste trends op het gebied van felicitatiekaarten:

VorigeVolgende

11 Felicitatiekaarten in pastelkleuren

Zachte pastelkleuren geven je kaartje een vriendelijke uitstraling. Bovendien valt de tekst zo extra goed op, waardoor je boodschap luid en duidelijk overkomt. Laat je geliefden weten dat je trots op ze bent. Ze zullen zich extra speciaal voelen op hun bijzondere dag.

1. Felicitatiekaarten in pastelkleuren

22 Chic met zwart en goud

Een dag met een gouden randje vraagt om een felicitatiekaart met gouden letters! De combinatie met zwart laat het goud extra in het oog springen, waardoor jouw kaartje van de schoorsteenmantel af lijkt te knallen. Dit is een speciaal moment, dat is met jouw kaartje wel duidelijk.

2. Chic met zwart en goud

33 Strak en eenvoudig

Stuur je een kaartje aan iemand die houdt van modern en minimalistisch? Dan is een strakke vormgeving je beste keuze. Door met je kaartje aan te sluiten bij de persoonlijkheid van de ontvanger, laat je zien dat je diegene echt kent. Die extra moeite wordt zeker gewaardeerd.

3. Strak en eenvoudig

44 Beestenboel

Niet alleen Freek Vonk houdt van dieren! Vooral voor kinderen zijn felicitatiekaarten met dieren perfect. Bovendien zijn kaartjes met dieren multi-inzetbaar. Voor bijna elke gelegenheid is er wel een leuke dierenkaart te vinden.

4. Beestenboel

55 Gek op bloemen

Een bloemetje hoort eigenlijk wel bij een speciaal moment, maar het is zo jammer dat ze altijd zo snel weer verwelken. Deze mooie bloemenkaart blijft altijd goed en is dus een blijvende herinnering aan die mooie dag.

5. Gek op bloemen
VorigeVolgende

Neem nu extra voordelig een abonnement op fabulous mama en krijg €15 shoptegoed cadeau!