Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Vrouw traint met Fittips Remy Boyanski

Fit de zomer in dankzij deze tips van Remy Bonjasky

Topbokser Remy Bonjasky sierde al eens de cover van fabulous mama. Inmiddels heeft deze topatleet het naast zijn gezin vooral druk met zijn eigen kledinglijn en zijn sportschool. Sporten is voor hem als ademen, wat je wel kan zien aan zijn enorme armen. Wie beter dan hij om je te voorzien van dé fittips om deze zomer vol energie van de zon te genieten!

Houd je aan een vast schema

Plan vaste dagen in om te gaan sporten. Ikzelf vind het erg prettig om te weten waar ik aan toe ben en doordat ik vaste momenten in mijn agenda vrijmaak om te sporten, blijf ik in een routine zitten. Daarnaast is het natuurlijk onwijs belangrijk om een sport te vinden die jij leuk vindt, want alleen dan is het mogelijk om je daadwerkelijk te houden aan je routines en schema’s.

Samen is altijd leuker

Ik sport samen met mijn partner Renate. Op deze manier kunnen we elkaar blijven pushen en stimuleren om het beste uit onszelf te halen. Er zijn altijd wel momenten dat de een minder gemotiveerd is dan de ander. Op dit soort momenten is het extra fijn om een maatje te hebben, want naast het feit dat hij/zij je motiveert om mee te gaan, hebben jullie deze afspraak met elkaar staan.

Bekijk het stap voor stap

Toen ik net begon met sporten, maakte ik kleine stappen en ik ben uiteindelijk gekomen waar ik nu ben. Dit wil ik jou ook graag meegeven, want als je je levensstijl in een keer veranderd, is het bijna onmogelijk dit vol te houden. Begin bijvoorbeeld eerst met twee keer in de week sporten. Gaat dit een tijd goed? Probeer dan die tussendoortjes te skippen. Met dit soort kleine stapjes maak je het voor jezelf alleen maar dragelijker en leuker!

Beloon jezelf!

Ook al gaat dit om een kleine mijlpaal die je hebt behaald. Ik blijf altijd doelen voor mezelf stellen en als ik deze behaald heb, beloon ik mezelf met mijn lievelingsgerecht of met dat ene sportieve cadeautje. Ook wil ik mezelf nog weleens belonen met die lekkere Kanjerstroopwafels… Op deze manier houd ik het leuk voor mezelf!

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.