Het geboortekaartje is misschien wel het belangrijkste kaartje dat je ooit gaat sturen. Je kondigt tenslotte een nieuw leven aan! Bestel dus bij Kaartje2go een gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat het er perfect uitziet. Met een luxe papiersoort, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels en adresstickers valt jouw kaartje extra op.

Tip: vraag of iemand voor het verzenden nog even alle gegevens checkt. Je zou niet de eerste zijn die door alle emoties de verkeerde geboortedatum op het kaartje heeft staan. ???? Dit zijn de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes:

VorigeVolgende

11 Geometrisch geboortekaartje

Soms ligt de grootste kracht in eenvoud. Met strategisch gekozen geometrische figuren leg je precies de nadruk waar je hem wil hebben. De naam en geboortedatum van je kindje vallen hierdoor extra goed op.

1. Geometrisch geboortekaartje

22 Zacht en schattig met watercolor

Er is niets zachters en schattigers op de wereld dan een pasgeboren baby. Benadruk dit met een geboortekaartje in watercolor. Met zacht roze symboliseren jullie mooi de roze wolk waar jullie de komende weken op zweven.

2. Zacht en schattig met watercolor

33 Zeg het met een silhouet

Je pasgeboren kindje heeft zijn of haar hele leven nog voor zich en kan nog alles worden. Symboliseer dit met een geboortekaartje met een silhouet. Op een powerkleur als okergeel steekt dit extra mooi af, waardoor de naam van je kindje goed opvalt.

3. Zeg het met een silhouet

44 Back to basics met de kraftlook

De kraftlook geeft je geboortekaartje een stoere, down-to-earth-uitstraling. Door te kiezen voor een bijzondere vorm, zoals een langwerpige kaart, zorg je er bovendien voor dat jouw kaartje extra uniek is. Zo krijgt jouw kleine grote liefde de aankondiging die hij of zij verdient.

4. Back to basics met de kraftlook

55 Geboortekaartje met een gouden glans

Laat de wereld zien dat jij mama bent geworden van een prins of prinses met een chic gouden accent. Een hartje met een gouden look of goudkleurige letters, het mag allemaal. Jouw geboortekaartje krijgt zo een luxe uitstraling en de liefde spat er vanaf!

5. Geboortekaartje met een gouden glans
VorigeVolgende

Nooit meer een fabulous mama missen? Abonneer je nu met fikse korting!