Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Affaire

‘Ik heb een affaire met de moeder van een vriendje van mijn zoon’

Elke maand onthult een dappere moeder haar taboe-verhaal. Deze maand lees je het verhaal van een grootse, maar verboden affaire.

‘Ik heb een affaire met de moeder van een vriendje van mijn zoon’

‘De eerste keer dat we zoenden was bij haar in de keuken. Onze zoontjes waren boven aan’t spelen en ze had mij uitgenodigd voor koffie. Ik voelde me als een verliefde tiener. Ik giechelde en kwam niet goed uit mijn woorden. Mag ik je zoenen, vroeg ze recht voor  zijn raap. Zonder erbij na te denken zei ik: ja natuurlijk! Sindsdien is het ‘aan’.

We zien elkaar gemiddeld twee keer in de week. Soms drinken we alleen koffie en praten we bij. Soms hebben we seks. Maar seks is absoluut niet de basis van onze relatie. We houden van elkaar. Ze voelt als een soulmate. Ik kan helemaal mezelf zijn bij haar en over alles praten. Mijn man heeft geen idee en dat wil ik graag zo houden. Ik wil mijn huwelijk niet op spel zetten. Ik ben heel gelukkig met mijn man en wil absoluut niet weg bij hem. We hebben een mooi gezin met twee kinderen. Maar tegelijkertijd ben ik straalverliefd op deze geweldige vrouw!

Taboeverhaal?

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op redactie@fabulousmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

Lees het hele taboeverhaal in de nieuwste Fabulous Mama 4-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.