Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kerstkaarten 2018: baby in kerstpakje onder de kerstboom

Kerstkaarten 2018: dit worden de trends

Kerstkaarten 2018: draag het kerstgevoel uit

De feestdagen zijn een mooi moment om wat extra aandacht te schenken aan de mensen die je liefhebt. En wat is er nou leuker dan een kerstkaartje om de holiday spirit te verspreiden? Voor wie wat inspiratie nodig heeft, zetten wij samen met de experts van Kaartje2go de kerstkaarten 2018 trends voor je op een rij.

Tip: je kan bij Kaartje2go een gratis proefdruk bestellen. Dan weet je zeker dat je kerstkaarten er precies zo uitzien als je wil.

Trend 1: wit met goud

De eerste trend voor kerstkaarten in 2018 is een witte kaart met gouden accenten. Denk hierbij aan goudkleurige teksten, confetti of vlakken. Dit geeft een rustige, neutrale uitstraling. Wil je 2018 dus classy afsluiten? Ga dan lekker mee met deze trend.

Kerstkaarten 2018: Wit met gouden kerstkaart

Trend 2: botanische kerst

Wie kerst zegt, zegt dennenboom. Dit zien we terug in de kerstkaarten 2018 trends. Kaarten met dennentakjes, vooral om de randen zijn razend populair. Deze trend is makkelijk te customizen met een persoonlijke foto.

kerstkaarten 2018 trend 2: botanische kerstkaart met dennentakjes en hulst en persoonlijke foto

Trend 3: fotocollage

December is een tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Mensen duiken hun (online) fotoalbums in en staan stil bij alle mooie momenten. Niet zo gek dus, dat fotocollages een hit zijn op de kerstkaarten van 2018. Kaarten met meerdere foto’s, afgemaakt met stijlvolle typografie en kaders.

Kerstkaarten 2018: kerstkaart met fotocollage en grote letters

Trend 4: donker met goud

Naast wit met goud, zijn ook donkere kleuren goed te combineren met een gouden randje. Zachte donkere kleuren als donkergroen, blauw en petrol laten de luxe goudkleur van je kerstkaart knallen. Met deze trend zijn de kerstkaarten in 2018 een mooie knipoog naar de terugkeer van het licht in de duisternis. En laat dat nou precies zijn waar kerst over gaat.

Kerstkaarten 2018: Donkerblauwe kerstkaart met witte opdruk en gouden versiersels

Trend 5: langwerpige kerstkaarten

Wil je in 2018 helemaal on trend zijn met je kerstkaarten? Dan ga je dit jaar voor een langwerpig model. Natuurlijk prima te combineren met één of meer van de hiervoor genoemde trends. Met een extra lange kaart is er tenslotte ook meer ruimte voor die leuke foto’s van het afgelopen jaar. ????

Kerstkaarten 2018: langwerpige kaart met verhuisthema en nieuwjaarswens

[td_smart_list_end]

Voor een extra feestelijk effect kan je sluitzegels met kerstafbeeldingen bestellen. Of voeg (gratis!) rode enveloppen toe aan je bestelling.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.