De dagen worden weer langer en de temperatuur stijgt langzaam. Tijd om je dikke truien op te bergen en je lentegarderobe tevoorschijn te halen! En de komst van de lente is niet het enige goede nieuws. Wist je namelijk al dat je flink kan besparen op het aanschaffen van een nieuwe garderobe? Lees verder om te ontdekken hoe, en om te weten te komen welke 6 lente-items niet mogen ontbreken in je kast.

Persoonlijk bericht van BestSecret:

Alles is op dit moment (een beetje) onzeker en we denken dat de dingen van alle dag ook belangrijk zijn. BestSecret houdt de online winkel open en zal de aanbiedingen de komende dagen en weken aanpassen.
Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen.

Blijf thuis en blijf gezond.

Team BestSecret

Nieuwe garderobe voor een nieuw seizoen

Je staat voor een kast vol kleding, maar hebt geen idee wat je aan moet trekken. Herkenbaar? Een nieuw seizoen kan soms voor een behoorlijke kledingcrisis zorgen. Hoe heerlijk is het dan om nieuwe items aan je kast te kunnen toevoegen? Dankzij de exclusieve website BestSecret kan dit nog eens met korting ook.

Je vindt op BestSecret de mooiste merkkleding voor jezelf, je partner of je kleine met heel hoge korting. En het unieke aan deze webshop? Het is een gesloten webshop, alleen toegankelijk voor leden. Met de speciale Fabmama-code, die je onderaan dit artikel vindt, heb je exclusieve toegang tot BestSecret. Zo kan je dagelijks genieten van honderden nieuwe aanbiedingen, tot wel 80 procent afgeprijsd. Retourneren is altijd gratis, retour periode is nu ook verlengd tot 30 dagen.

6 onmisbare lente-items

Hoe heerlijk de lente ook is, het kan ’s ochtends best lastig zijn om te bepalen wat je aan gaat trekken. Jas aan of jas thuislaten? Paraplu in de tas, of niet? Met deze 6 items kom jij de lente wel door.

1. Regenjas

In ons kikkerlandje weet je nooit wat je kan verwachten. Schijnt ’s ochtends de zon? Wees er maar niet al te gerust op, want wie weet krijg je ’s middags een plensbui over je heen. 100% sure dat jij dan heel blij gaat zijn met je regenjas.

BestSecret regenjas

2. Zonnebril

Het omgedraaide van bovenstaande is net zo goed het geval. Loop je ’s ochtends door de regen naar je werk of de school van je kindje? Niet getreurd, want achter de wolken schijnt de zon. En als die tevoorschijn komt, ben jij blij met die zonnebril in je tas. Here comes the sun!

3. Luchtig blouseje

De temperaturen kunnen overdag al lekker oplopen. Ga jij een dagje shoppen of een middag op het terras zitten? Dankzij een luchtige top blijf je heerlijk koel. Lange mouwen geven je net dat beetje warmte dat je misschien nodig hebt. Zo kan je optimaal genieten van de eerste lentedagen!

BestSecret blouse

4. Tas

Over je tas gesproken… In de lente kan je wel een flinke tas gebruiken. Je stopt er niet alleen je vest in, maar ook je zonnebril, een paraplu, zonnebrandcrème, een regenponcho, je zadelhoesje en misschien zelfs een droge broek of panty. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

5. Spijkerjasje

Je kent het wel: van die dagen dat het te warm is voor een jas, maar te koud voor blote armen. Een spijkerjasje is dan een mooie tussenweg. Bovendien staat hij overal goed bij en is hij dus perfect te stylen!

BestSecret spijkerjas

6. Sjaal

Wist je dat een sjaal een van de meest veelzijdige accessoires is? Als het koud is, sla je hem om je heen. Regent het en heb je geen paraplu bij je? Dankzij je sjaal blijf je redelijk droog? Schijnt de zon en heb je spontaan zin om te picknicken? Een grote sjaal kan prima gebruikt worden als picknickkleed. Heb je nog meer redenen nodig om een nieuwe sjaal aan te schaffen?

Word lid en scoor exclusieve items

Krijg je door deze opsomming spontaan zin in een shopping spree? Als je bovenstaande artikelen met veel korting wil aanschaffen, kan je terecht bij BestSecret. Maak om je aan te melden gebruik van de speciale Fabulous Mama aanmeldcode en word lid. Shop till you drop!