Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Ona

Ona Moody stralend vol trots @ Miss Universe

In de nacht van 14 op 15 januari heeft de 71ste Miss Universe competitie plaatsgevonden in het New Orleans Ernest N. Morial Convention Center, Louisiana (VS). Nederland is daar vertegenwoordigd door de 25-jarige Ona Moody uit Amsterdam die ondanks haar prachtige verschijning, sterke presentatie skills, een succesvol juryinterview en opvallend nationaal kostuum de top 16 net niet heeft weten te behalen.

Ona Moody stralend vol trots @ Miss Universe
Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ona Moody over haar deelname bij Miss Universe: “Het was een geweldige en leerzame ervaring. Ik heb vriendinnen over de hele wereld gemaakt en verschillende culturen mogen leren kennen. Dat is zo speciaal en dat zal ik zeker de komende jaren koesteren. Waar ik vooral achter ben gekomen is dat trouw aan jezelf blijven het belangrijkste is of je daarmee nou wint of verliest. Niet alleen als deelnemer aan Miss Universe, maar ook in het leven.”

Monica van Ee, National Director Miss Nederland en hoofdsponsor hannah: “Wat een experience is dit voor Ona geweest. Ondanks het drukke schema en de overweldigende ervaringen van dit Miss Universe avontuur is Ona al die tijd natuurlijk zichzelf gebleven. Ze is sophisticated, classy, straalt zelfverzekerdheid en kracht uit en laat zien dat ze het onder controle heeft. Een natural beauty from the inside out, al heeft de jury van Miss Universe dit jammer genoeg niet geheel opgemerkt. Wij zijn in ieder geval ongelofelijk trots op Ona en de manier waarop zij Nederland heeft vertegenwoordigd!”

Om 5.00 uur Nederlandse tijd is 16 januari de nieuwe Miss Universe R’Bonney Nola Gabriel uit de Verenigde Staten van Amerika gekozen. De top 3 bestaat uit: 1. Verenigde Staten 2. Venezuela en 3. Dominicaanse Republiek.

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met missnederland.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.