Als je gaat trouwen, zal je waarschijnlijk een paar kaartjes versturen. De ‘save the date’, de uitnodiging, menukaarten en bedankkaarten horen er allemaal bij. Bij Kaartje2go bestel je alle trouwkaarten uit één set, zodat ze passen bij jouw bruiloftsthema. Met een luxe papiersoort, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels is je ‘huisstijl’ compleet.

Om jullie kaart extra persoonlijk te maken, kan je er een foto van jullie samen op laten drukken. Denk goed na over de inhoud en zet alle informatie op de kaart, zodat jullie gasten precies weten waar ze aan toe zijn. Nog even checken? Bestel een gratis proefdruk. Deze trends zijn momenteel hot op het gebied van trouwkaarten:

VorigeVolgende

11 Bohemian wedding

Ben jij dol op de vrolijke, relaxte vibe van de bohemian stijl? Dan zit je wel goed met deze trouwkaarten. Tip: deze kaartenset past perfect bij een bruiloft met veel DIY-elementen, dus een persoonlijke foto misstaat hier zeker niet.

1. Bohemian wedding

22 Botanische bruiloft

De perfecte huisstijl voor koppels die graag buiten in de natuur zijn (of gewoon erg genieten van die ene plant op het balkon). Trouwkaarten met een botanisch tintje geven jouw bruiloft een exotisch gevoel. Kijk vooral niet gek op als je ineens een stapel cadeaubonnen voor het tuincentrum als trouwcadeau krijgt. ????

2. Botanische bruiloft

33 Trouwkaarten met stijlvolle typografie

Als er een moment is om classy voor de dag te komen, dan is het wel je bruiloft. Laat jouw innerlijke prinses zien door voor een stijlvolle typografie te kiezen. Simpel, maar zeker niet saai!

3. Trouwkaarten met stijlvolle typografie

44 Fotokaarten met een gouden accent

De meeste trouwringen worden nog altijd gemaakt van goud. Laat dit terugkomen met een goudkleurig accent op je trouwkaart. Dat het eigenlijk geen echt goud is op je kaart ziet niemand. Met een mooie foto van het bruidspaar is je kaartje compleet. Zo weet je zeker dat iedereen de liefde van jullie aanstaande verbintenis voelt.

4. Fotokaarten met een gouden accent

55 Soft and sweet met watercolor

Symboliseer de romantiek en liefde van jullie bruiloft met een zachte watercolor op de kaart. Met een beetje extra liefde in de wereld kan je immers nooit de plank misslaan.

5. Soft and sweet met watercolor
VorigeVolgende

Neem nu een extra voordelig abonnement op fabulous mama voor meer inspiratie!