Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ben jij toe aan heel veel inspiratie voor de babykamer? Interior Junkie schiet je te hulp!

Ben jij toe aan heel veel inspiratie voor de babykamer? Interior Junkie schiet je te hulp!

Mommy to be! Allereerst gefeliciteerd met het kleine wondertje dat op komst is. Ben jij toe aan heel veel inspiratie voor het mooiste kamertje in huis; de babykamer? Elisah Jacobs, beter bekend als Interior Junkie,  weet precies hoe je dit het beste kan aanpakken!

Je zwangerschap is naast een hele mooie periode ook een tijd waarin er veel op je af komt. Naast alle praktische zaken regelen, speelt ook de nodige nesteldrang op; ALLES moet ineens anders in huis, een verbouwing hier of daar kan op de planning staan en ja, ook die babykamer moet worden ingericht. Kortom: in die negen maanden tijd staat je wereld ineens flink op z’n kop (en erna helemaal!).

Vorig jaar werd Elisah moeder van zoontje Oliver Teddy. Tijdens haar zwangerschap ging de wondere wereld van babykamers voor haar open en ging ze als een malle aan de slag. Wat een feest, want het werd een gouden babykamer vol safaridiertjes! En geloof ons: het kamertje ziet er fantastisch uit. Speciaal voor alle mommy’s to be komt Elisah nu met een babykamerstyling cursus die je geheel in eigen tempo op insta kunt volgen.

Hoe werkt het?

BABYKAMERBOOSTCAMP vindt plaats op een besloten insta account waar je na het kopen van een ticket toegang voor krijgt. Let wel: je hebt voor deze cursus dus een insta account nodig.

Je begint samen met andere mommy’s to be aan een inspirerende cursus vol babykamer tips die 5 dagen duurt. Je begint op de maandag en eindigt op de vrijdag en elke dag komen er workouts (modules) online. Er zitten push-ups bij (opdrachten) maar die zijn natuurlijk niet verplicht. Geen nood als je niet elke dag op het account kunt kijken; alle workouts worden in een hoogtepunt geplaatst, zodat je al het lesstof netjes geordend kunt (terug)kijken. Je kunt dagelijks meedoen, maar het hoeft niet per se. Je kan de cursus dus in je eigen tijd volgen.

Let er wel op dat je in totaal 4 weken toegang hebt tot het besloten insta account. Als slot van de cursus gaat Elisah een uur live om al jouw prangende babykamer te beantwoorden, is er gedurende de cursus natuurlijk alle ruimte voor vragen én ontvang je als kers op de taart haar Baby E-boost (e-guide) waar ik alle info voor je heb samengevat.

Ben jij benieuwd geworden naar de BABYKAMERBOOSTCAMP? Je vindt hier nog veel meer informatie!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.