Met man Skief (36) en hun drie kinderen Vosse (4), Hayo (3) en Skief (2) woont Florentine (37) in een vrijstaand jarentwintighuis in Haarlem. Ze hebben er de ruimte en Florentine kan er al haar verzamelingen uitstallen.

VorigeVolgende

11 Perfecte match

De knuffel van Anne-Claire Petit kocht ik toen mijn dochter Vosse net was geboren. Past natuurlijk perfect bij haar naam.

1. Perfecte match

22 Derdehandsje

De leren fauteuils kreeg ik van mijn oom en tante, uit Amerika. Ze stonden ooit in een winkel van Ralph Lauren en mijn tante had gezegd: ‘Als jullie die ooit wegdoen, wil ik ze hebben!

2. Derdehandsje

33 Doorkijkje

Om het contact tussen keuken en woonkamer te behouden, hebben we stalraampjes in de muur gezet. In de lijstjes een collectie prenten die ik in z’n geheel kocht op een marktje in New York. Een echte vondst.

3. Doorkijkje

44 Asymmetrisch

De kandelaars kocht ik in een winkeltje in Singapore. Ik houd niet van te veel symmetrie, dus daarom koop ik dan een grote en een kleine.

4. Asymmetrisch

55 Net echt

Magnoliabomen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ze gaan ook al jaren mee.

5. Net echt

66 Barhangen

We zijn enorm blij met de bar; het is lekker informeel en je zit er zo gezellig. De krukken komen van Loods 5.

6. Barhangen

77 Souvenirkunst

Ooit heb ik met mijn beste vriendin Bibi van der Velden vier maanden door Azië gereisd. Zij is juwelenontwerpster en maakte dit kunstobject voor mij van allerlei kleine dingen die we samen op markten hebben gevonden. Je ziet dat er veel kikkers in terug komen, daar ben ik gek op.

7. Souvenirkunst
VorigeVolgende

Benieuwd naar het hele verhaal en alle foto’s? Je bekijkt het in fabulous mama | nummer 8 | 2018