Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Binnenkijken anouk

Binnenkijken bij… Anouk: ‘Hier ontdekte ik mijn grote passie: interieurstyling’

Anouk van den Brink (40) woont met haar man Julius (43) en hun tweeling Luca en Filippa (8) in een prachtig familiehuis in Naarden. Door de grondige verbouwing van het huis ontdekte Anouk haar grote passie: interieurstyling.

The living

“De bank, van Linteloo, is ontworpen door Jan des Bouvrie en de okergele stoeltjes zijn van Paul Lelieveld. Ik ben een groot fan van zijn werk.”
Woonkamer

Op maat gemaakt

“De lamp boven de tafel is een cadeau van mijn schoonouders. De Eames-stoeltjes kregen we ook cadeau, toen we trouwden. De tafel lieten we op maat maken bij Jan van IJken in Eemnes.”
Eetkamer

Samen slapen

“Ik wilde eens iets anders dan gordijnen en vond deze luiken bij een loods met antiek. De geweldige rotan bedden kocht ik op een Franse site, de dierenkoppen bij een huissale.

Luca en Filippa willen niet zonder elkaar slapen. De kamer die we op zolder hadden gemaakt voor Filippa, is nu een logeerkamer geworden.”
Slaapkamer kids

Zwarte kozijnen

“Vanaf het begin wist ik dat ik de kozijnen zwart wilde verven, dat geeft een leuk contrast. Ik hou heel erg van Marokkaanse kleden en deze moest en zou ik hebben voor onze slaapkamer.”
Masterbedroom

[td_smart_list_end]

Anouk, Julius, Luca en Filippa

“We kochten dit huis in 2014, toen de bejaarde bewoonster overleed”, vertelt Anouk. “De inrichting was decennia oud, dus we moesten het hele huis verbouwen. Het zag er niet uit. En dat was precies de reden dat ik dit huis zo graag wilde: alles vanaf de grond af aan weer opbouwen en helemaal naar mijn smaak inrichten.

Ondanks dat Anouk dol is op haar huis, was de verhuizing vanuit Amsterdam niet makkelijk voor haar. Ze was – en is nog steeds – gek op Amsterdam, ook al is ze in Huizen, vlak bij Naarden, opgegroeid. “Ik houd van de reuring van de grote stad en veel van mijn vriendinnen wonen daar. Ik was het liefst gebleven, maar dan hadden we nooit kunnen kopen wat we nu hebben: een heerlijk ruim huis van 225m2 met een grote tuin voor de kinderen.”

Anouk krijgt vaak complimenten over de inrichting van het huis. “Het is modern, maar iedereen vindt het ook een warm en knus huis waar je je thuis voelt. En dat is het ook. Ik houd van rustige kleuren zoals zwart, beige en oker. Extra kleur breng ik vooral aan met kunst aan de muur en met bloemen. Wat voor seizoen het ook is, in de grote vaas op tafel staan altijd kleurige bloemen. Die vaas was overigens veel te duur, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem toch heb gekocht.”

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.